Agustosirilsiklam Deleted6 İnşallah cnm bugün de kan verdim 90 çıkmış sonucum yumurtlama dan tam 15 gün geçti bugün 😊 regl günüm yani normalde nasıl bilmiyorum doktorda yok hepsi tatile cikmis
Deleted6 Agustosirilsiklam internetten bakabilirsin ama belki geç yumurtlama olmuştur, düzenli olarak yükseliyo şimdilik inşallah sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsun
Agustosirilsiklam Deleted6 İnşallah cnm teşekkür ederim çok üzerine düşüp kendimi üzmek istemiyorum şuan düzenli artışta bayramdan sonra birdaha veririm ona göre belli olurzfn
krizantem Agustosirilsiklam hayırlı olsun canım adetin geçtimi peki bende 4 5 aydır deniyorum ama bu ay var gibi sanki. 3 gün geçti benimde ama test yapmayada çekiniyorum 😏doktora görünmedin mi sadece kan mı veriyosun
Deleted6 Agustosirilsiklam benim 12 haftalık olcak gari , senin kimyasal gebelikle ayni anda kan vermiştik o ara çok konusuyoduk senle bunları
Agustosirilsiklam krizantem Adetime 4 gün varken kan vermistim cnm doktora henüz gitmedim çok erken çünkü degerlerim daha çok yeni duruyor bugün yumurtlama bin 16. Günü yani adetin 3. Günü bayramdan sonra yükselir değerlerim
krizantem Agustosirilsiklam benimde adetin 3 günü normalde bugün olmadım gecikti. belirtilerin varmıydı test yaptın demi. ilk hamileliğimdeki gibiyim ama bilmiyorum bekliycem galiba bir kaç gün daha
ozlemmm Merhaba kızlar bende yeni geldim buraya tazecik bir kadınım 😂 ben 3 4 temmuz da yumurtlama gördüm 5 çatlama gördüm bugün gebelik testi yaptım ama negatif cıktı yarın yumurtlamanin 17.ci günü olsaydı çıkarmıydı acaba kızlar
Agustosirilsiklam ozlemmm Erken gebelik testi yap cnm ben normal 5 TL’lik testte öğrendim çok silikti yumurtlama dan 11 gün sonra yani
ozlemmm Agustosirilsiklam 2 gün önce kan testi verdim negatif bugün test yaptım negatif cıktı adetim de çarşamba günü beklicem ozamana kadar ama olsaydı çıkardı diyorum göğüslerim ağrıyor sadece yumurtlama gördükten sonra başladı göğüs ağrım hatta iki gündür de böyle damarlar belli oluyor
ozlemmm Ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım ondan sonra hiç korunmadik sadece bu ay ovulasyon başladım hayırlısı olursa da geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama yumurtlamayida erken gördüm kafam karmakarışık
Agustosirilsiklam ozlemmm aaaa tedavisi var cnm ne umudu yok🥰 arkadaşımın eşinde de o hastalık vardı şimdi iki evladı var tedavi gördü oldu