Deleted9 Gercekten yazdıklarını okuyunca allahım bu tür kadınları benden ve kocamdan uzak tut dıye yalvardım . Ne kadar kötü bir zihniyet bu? Analı savunuyosun bana? Biz müslamanız , müslüman ülkedeyiz birbirimizi iyiye tesvik etmeliyiz, hadi bacım anal yap cok guzel dersem allah bana sormazmı ? evet tam olarak cehalet devri. Allah hıc kımseyi haramı savunacak kadar düşürmesin! Peygamberimiz işi gücü yok demen cok yanlıs olmus ve işi gücü haramı, doğruyu,yanlısı anlatmak. Baska işi gücü yokmus😊senın anlıycagın dilden söyledim😊ne kadar boş düşünceli bir kadınsın ben haram diyorum sen bekaret saçmalamışsın,il gece filan filan ne kadar boş ya. Ben imam hatip mezunuyum haram diyorum ve kibar bır sekılde post sahibine yazdım hatta onun bana yazdığı cevabı okursan sevinirim😊yargılamadıgın için teşekkür ederim yazmıs. Sana laf anlatılmaz cunku sen anlamamak için caba sarf ediyosun.Haklısın herkez ne yapıyosa yapsın her koyun kendi bacağından asılır.Haram yani allahın yasakladıgı seyleri seviyorsun belli😊 ne diyim cehennem ateşiniz bol olsun❤️saygı çerçevesinde istediğimi yazarım asıl benım yorumum hosuna gitmiyosa okumadan gec!