• +18
  • Cinsellikte mazoşist olmak

Nietzsche genel olarak yaralarım da hızlı iyileştiği için morluk uzun süre kalmıyor sadece dudağımda kaldığı oluyor 😂 Ama eklem ve kaburga ağrısı uzun süre kalıyor 😅

Faust valla benim hepsi uzunca kalıyor şuan dolu bacağım 20 günlük vardır😂

Dolunayy yalnız değilsin beybisi 😚 popoya şaplak neyse de saç çekme falan beni çok irite ediyor normalde acı eşiğim yüksektir ama saçım çekilince uyuz olurum bazen kolunun altında kalıyor aşırı yükseliyorum kolunu Çek diye😁

ZRaporu Ruh ikizim beni yalnız bırakmayacağını biliyordum 😂
      İlişkide ben duyguyu ,bakışları,tutkuyu daha çok seviyorum ,sertlik beni de irite ediyor romantizm seviyorum,çünkü terazi burcu olmak bunu gerektirir 😂

Dolunayy kesinlikle terazi Burcu olmak 😍 benim eşimde terazi bir de düşün yani 😅

Aaaa yanlış yere yanlış cevap oldu 😂😂😂pardon kızlar müsadenizle köşemde utanıp gelicem

Faust açıkçası bende de aynı durum var. Ki belki birçok kişide de vardır sanırım. Ama ben normal zamanda da çok hırçın ve sert bir insanım. Hayatım boyunca da sert erkeklerden hoşlandım. Eşim de öyle. Yatakta da sert seviyorum. Saçımın çekilmesi şaplak atılması ve hatta nefesimin kesilmesi bile hoşuma gidiyor. Garip sado mazo seviyoruz galiba nsjsnsns

Nietzsche ayy çok teşekür ederim uygulamayı yeni indirdim bi kaç gündür okuyorum bi cevap yazayım dedim yanlış posta parmağım kaydı 😂😂😂

Cikolatalikek en büyük şoku erkek arkadaşım yaşattı. Normal zaman ile libidosunun yükseldiği zaman arasında dağlar kadar fark var sanırım beni en çok da bu özelliği etkiledi 😂

Faust normal 😃😃
                  Aslında bazen Esım de sert olunca hosuma gidiyor ama devam lı 🤷‍♂️