Cinsellikte mazoşist olmak
Aaaa yanlış yere yanlış cevap oldu 😂😂😂pardon kızlar müsadenizle köşemde utanıp gelicem
Faust açıkçası bende de aynı durum var. Ki belki birçok kişide de vardır sanırım. Ama ben normal zamanda da çok hırçın ve sert bir insanım. Hayatım boyunca da sert erkeklerden hoşlandım. Eşim de öyle. Yatakta da sert seviyorum. Saçımın çekilmesi şaplak atılması ve hatta nefesimin kesilmesi bile hoşuma gidiyor. Garip sado mazo seviyoruz galiba nsjsnsns
Ruzgarin_kadini utanma silerim 😂
Nietzsche ayy çok teşekür ederim uygulamayı yeni indirdim bi kaç gündür okuyorum bi cevap yazayım dedim yanlış posta parmağım kaydı 😂😂😂
Cikolatalikek en büyük şoku erkek arkadaşım yaşattı. Normal zaman ile libidosunun yükseldiği zaman arasında dağlar kadar fark var sanırım beni en çok da bu özelliği etkiledi 😂
Ruzgarin_kadini bende de oluyor bazen bi posta yazayım diye tıklıyorum taslak kalıyor ,başka posta geçip cevap yazıyorum eskisine gidiyor 😂
Faust sen eşittir ben vücudumu morarttırıyorum bir kere oyle sex yaptık ki popom kanadı çok fena ama cok hosuma gitti sırtımda kemer izleri zorla kemer verdim eline dov beni dov beni dedim 😬
Faust merhaba, ne zamandır var bu durum 6 ayı geçti mi? Eğer acı çekmeden orgazm olamıyorsanız mazoşist olma ihtimaliniz yüksek. Yani saçınızı çektirmeden, boğazınızı sıktırmadan ilişkiye girmeyi deneyin orgazm oluyorsanız sorun yok sadece cinsel fantazidir. Ama cinsel mazoşizm eylemi bir zaman sonra normal hayata da yansıyor, hakaretlerden aşağılanmaktan haz alıyor insan bu evreye gelmeden varsa bir belirti psikiyatrik destek almak çok önemli.
Kusura bakmayın konunun dışında olacak ama bu mevzular bana Kolpaçino filmindeki sadomazo repliğini hatırlatıyor 😄
gülürüz diye 🤣
- Düzenlendi
Kalkyerineyat 22 yaşındayım erkek arkadaşımla tam ilişkiye girmedik yani asıl kısım hariç hepsi oluyor ön sevişme süreci gibi. İleride daha özel anlarımız kalması için bu kararı aldık ama boyun tutma vs bunlar bu sürecin parçası oldu artık 😅 Ayrı tutmayı düşünemiyorum bile 😂
Faust yani ilişki şart değil şiddet olmadan da orgazm olabiliyorsanız mazoşizm eğilimi yoktur 🙂