Pcoslu1anne Dilaylaa Yok sadece adet sökücü polikistik overim oldugu icin cogu zaman geciktiginde test yapip onu alırdım
Bella- Dilaylaa tadı iğrenç 😂 ama işe yarıyor 15 gün için diyorlar ama 3-4 günde adet başlıyor.Polikistik over var bende uzun zaman da kullandım
SWiNDLER Dilaylaa walaahaa ben geçen haftaa yaptim etkisini gördüm şuan bile deniye bilirsin 5 dk ni alır adet söktürücü videolar var spor gibi dene derim
AyselGummat Dilaylaa merheba men anlaya bilmedim Nasil yeni? Azerbaycanliym ve duzghn bawa duwe bilmedim
Selale01 AyselGummat yəni deməy isdiyir ki ay başın cox olsun bədəni tez təmizdənsizdə 5 gun olacagsa 3 gundə nə varsa olub bitsin mən belə anliyiram😁😁
Hayat_ Dilaylaa sogan maydonoz gibi kürler söktürücü evet ama sonradan cokkk dikkat et hamile kalma olasılığı daha cok yuksek oluyor
Dilaylaa Pcoslu1anne Merhaba. Ben ilacı kullandım ama daha bitmeden regl oldum ilacı daha içeyim mi acaba ?
Tugce07 Dilaylaa eczaneden tarlusal alın en iyisi bitkisel isterseniz civanperçemi çayı oda ¾ gün içinde getiriyor benimkini