Belki konusu açılmış olabilir ama güncel olarak tekrardan sormak istiyorum. Benim saçım kıvır kıvır buklelere sahip değildi ama şu an kıvırcık saç metoduna uymaya çalışıyorum ve az az kendine geliyor. Bu cesaretle kahkül kestirdim ve kıvır kıvır çok hoş durdular. Hiç bir zaman omuz üstünde saçımı kestirmedim. Kahkül de güzel olunca kısa kestirme hevesi geldi. Acaba aramızda kısa saç kullanmaya cesaret eden kıvırcık var mıdır? Çok mu kabarıyor? 🤔🤔

Faust benim saclarım düz ama bakıldıgı kontrol edildigi sürece bence oyle kabarık durmaz .ama bakım gerekli ,tiftik görüntü de olabiliyor .o hic hos degil .ama gerçekten bakabilen insanlarda mükeemmeell duruyor bence

Faust ben 🤭 belime kadar kivircik saçlarımı ani bir karar ile omzundan kısa kestirdim. Biraz bakım yaparsan kabarmaz canim 🤭

Metod için kullandığınız ürünler nedir acaba bu arada bende kıvırcığım gratisin kendi markası olan saç bakım yağını aldım saçıma sürdüğüm zaman 0 şaka hiç kabarlikligim kalmıyo ve yumuşacık oluyo ama çok sürerseniz yağlı görüntü oluyo denemenizi tavsiye ederim

Faust yaa ben de aynı şeyi düşünüyorum, bi anda omuz hizasına kesesim var, uzun saç bana yakışmıyor küçük bi kafam küçük bi yüzüm var, uzun saç yüzümü de kapatınca kötü duruyor. Benim de saçım kivirciga yakın dalgalı ve kabarıyor, çok kararsızım kestirmek konusunda 😟

butterflys urban serisinin durulanmayan sıvı saç kremi ile şekillendirici kremini kullanıyorum (kırmızı kıvırcıklar için olan) Arada zeytin yağı ile bakım yapıyorum. Onun harici başka bir ürün kullanmıyorum. Sadece sık yıkamamaya dikkat ediyorum ve vigo harici ısı kullanmıyorum. Öncesinde hep maşa yapardım yine de sonrasında tiftik görünüm alıyordu. Şimdi daha iyi durumda