• +18
  • Seks yaparken yakalanmak

• [silindi]

Kızlar iyi geceler herkese sorumla geldim bu gece😊
Seks yaparken birine yakalansanız ne yapardınız. 🤭

heralde kaynanama yakalanirdim, çünkü bi tek o evime izinsiz girebilir, sorun yok annemden daha yakın çünkü bana, Parkta bahçede de yapmadığım için korkum yok kimseden

[silindi] Aslinda tam yapmiyorduk gorumcemde kaliyorduk koltukta benim tarafimda üst üsteyken koltuk devrildi o an güm diye ses çıkınca kaynanamla görümcem odaya dalmıştı 🤣🤣🤣 Sadece düşmüştük oysaki

• [silindi]

SWiNDLER yok ben yakalanmadım hiç ama merak ettim yakalanan varmı diye

• [silindi]

Deleted6 anladım canım 🤗

[silindi] görmeseydi ne yapayım derdim😆 yakalanma korkusu benım dürtülerimi daha da kamçılıyor fantazi işte bu da benim fantezim 😋🤩

Valla biz memleketteyiz kocam kac gunlerdir deliriyodu artik yaptik valla ben gece gece banyo yapinca anladılar belki ama napiyim yani:) cocuk emziririm icin mecbur yılandım hemen

[silindi] bizde daha 1 aylık evliydik kayınvalidemle yaşıyorduk evde 1 tane banyo vardı bizde hazır herkes uyuyorken eşimle banyoya girdik birden bi ses görümcem geldi banyo kapısı nı tıklattı ben sustum eşim konuştu benim yıkaniyorum dedi görümcem tmm bekliyorum dedi eşimde sen bekleme işim uzun sürer dedi görümcem tmm dedi görümcem sadece eşim var sanıyo bende sanıyorumki görümcem gitmiş meğersem bekliyormuş bizim odanın kapısında bende banyodan çikarken yakalandım ardından hemen eşim bişey demeden hemen odama girmiştim ne kadar utanmıştım o gece görümcemde banyo yapacak saati bulmuş yani çok düşüncesiz insanlardı allahtan fazla kalmadan ayrı eve geçtik ya içimden bir ohh demek geldi 🙃

• [silindi]

Deleted9 Benin’de heyecanlandırıyor ne yalan sölim🤭😃

• [silindi]

Annecik ya misafirlikte çok zor oluyor öyle şeyjer

• [silindi]

Lidya44 ya aynı ev çok zor benim kaynanamgil alt katımda gece banyo yapınca bana sabah laf dokundurur sinsi sinsi sanki sütçüyleyapıyotum oğlunla yapıyorum pis

• [silindi]

KirmiziOjeli bazenleri üst üste yapınca yine su sesi geliyordu diyor bide çok terbiyesix ya eşime söyledim takılma boşgeç diyo

[silindi] çok yakın bi arkadasımıza yakalandık kafenin arka kapısını kitlememiş😆 bişey yapmadık cık cık sen biz şimdi geliyoruz espirisi yaptık oda of pardon diyerek kactı 🤣

[silindi] males3f bu konuda pisman olduk valla geldimize tatilde de yapamicaksak rahat rahat ne zaman yapcaz zaten esim yorun cakiisuo hep yorgun oluyor:(

[silindi] benimki de bir buçuk aydır bende. Çok sıkılmış belli. Ama Evine de gitmiyor. Bizde de bişey olduğu yok. Evde biri varken de olmaz yani.