• Muhabbet
  • Forumda erkeklerin olduğunu nasıl anlarız?

• [silindi]

• Düzenlendi

Merhaba,
Bir postta biri fark etmiş, sen erkeksin diye yazmış ama sadece kadının yazdıkları var.
Yazdığı kişi hesabını silmiş.
Burda hepimiz fikir alışverişi yapıyoruz.destek olmak için, ama aklıma takılmıyor değil acaba var mı diye, sizinde var mı aklınızda böyle bir düşünce kızlar merak ettim.

[silindi], başlığı Forumda erkeklerin olduğunu nasıl anlarız? olarak değiştirdi.

[silindi] hayır ben burda erkegin olmasını cok sacma buluyorum. regl uygulaması nasıl denk gelicek ,hadi geldi burda ne diye zaman gecircek. dalga geçer gider en fazla ki onuda sanmıyorum .

[silindi] O muhabbeti hatırlıyorum, isimler hafızamda değil ama erkeksin dediği kullanıcını profilinde Aykut elmas yani erkek bi fenomenin resmi varmış, onu erkek sanmış. Resmini değiştirdi bayan herhalde.
      Birde erkeklerin burada olacağını pek sanmam yani böyle yorumları okumaktan hoşlansalar kendi umumlarına açık bir çok kadının bulunduğu hatta onlarla sohbet etme imkanı olan uygulamalar chat siteleri var. Orada takılır onlar

• [silindi]

Rouge haklısın ama işte sapık çok etrafta, yazılanları okuyup, zevk alması falan,
        Ne bileyim saçma sapan düşüncelere girdim kendimce 😂

Keşke erkekler için de böyle bi platform olsa girerdim valla😀 çok merak ederdim ne konuştuklarını

• [silindi]

Kalkyerineyat anladım,
            Doğru diyorsun,bende o postu gördüğüm için bir şüphe oluştu işte içimde.

• [silindi]

NorthLight bir postta denk gelince şüphe düştü benim içime de, inşallah yoktur.

Banada biri yazdı fikirler ters düşünce erkeksin diye ama vallahi değilim 😂 bidaha gelsem yine kadın olurum . 😂😂😂❤️❤️ Ama ben hiç denk gelmedim ya . Geçen sene başka bı platformda yardım isteyen bı kullanıcıya mesaj atmıştım erkek hemde dolandırıciymis çok moralim bozulmuştu. 😏😏

Dilaylaa normal doğum deneyimimden sonra bi daha dünyaya gelsem kadın olmak ister miydim bilmiyorum 😂 şaka şaka çok güzel bi deneyimdi, erkekler yaşamadığı için bizi kiskanmalilar

[silindi] forumda erkek olabilir olmayabilir de. Bunu anlamanın pek yolu yok aslında. Kadın olup işsizlikten trollemek için uğraşanlar varken erkeklere laf diyemem. Eğer erkek vardır şüphesine giriyorsanız kimseye özel bilgilerinizi vermemenizi tavsiye ediyorum. Özel konuşmalarda da karşı tarafın kadın olduğundan emin olmadan özelinizi açmayın derim. Herkes 18 yaş üstünde aklı başında bir insan neticede. Evet internet alemi rahatlıkla insanların gizli olarak fantezilerini gerçekleştirme yeri oldu belki de ama birilerin kötü emellerine alet olmamak da insanın kendi elinde.

[silindi] varsa bile yetişkin olduğunu düşünmüyorum. Oradan buradan duyup gırgır geçmek için gelen üç beş ergen vardır 😂

[silindi] kız yok ya bir erkek burda yazılanlardan zevk almaz, tatmin olmaz .bazı kadınlar bile etkileniyorum diyo bana bisey olmuyor, erkek gelicek zevk için bunları mı okuyup ugrasıcak o kadar sey varken😂