NorthLight geçen yıl bir arkadaşım başka şehirde oturuyor, eşiyle boşanma kararı alıp küsüp ailesine gidemediği için bana gelmişti. 7 yıllık evli, eşi kendisinden 13 yaş büyük. Prostatit erken boşalma problemi varmış hiç tatmin olmadığını söyledi. Eşi de boşaldığında psikolojik olarak morali bozuluyor kendini ona karşı yetersiz hissediyor sonra hiç bir şey yapmak istemiyormuş, hatta adamın yatakta ağladığı oluyormuş. Bahsettiğim arkadaş da kapalı çekingen bir kız. İşte 6 sene boyunca söylememiş alttan almaya çalışmış, ama kendinden feragat ederek nereye kadar yaşar ki. Sebebsiz bir konudan tartıştıkları için çıkıp geliyor ama altında yatan mesele bu tatmin olamama bir hafta boyunca aramadı da eşi. Sonra konuştuklarında ona açıkca söylemesini, şimdi halledemezse bir daha hallolmayacağını söyledim. İşte direk arayıp sorun konuştuklarında beni hiç tatmin etmiyorsun, ben seni böyle kabul ediyorum ama illa ilişki ile tatmin olunmaz sende bana yardımcı ol falan dedi. Velhasıl yıllar sonra ilk defa açıkca konuştular bu meseleyi, kız da açıkca isteklerini söyledi. Barıştı geri döndü. Yani bir erkeğin bencil olmaması lazım, kendi sorunlarını bilen onu öyle kabul eden bir kadını tatmin etmek zor olmamalı. Sanki en fazla ne kadar sürebilir ne kadar yorucu olabilir ki biraz dokunmak sevmek bile duyguları uyarırken. Bence bunu bir boşanma sebebi olarak görüp boşanmadan önce eşlerin konuşup anlaşması lazım yani. Kadında aynısı ola karılık etmiyordu diyip ikinciye evlenmeyi iyi biliyorlar. Erkek de kocalık etmeyince aldatsın mı karısı,