Merhaba arkadaşlar bu programda yeniyim 1 haftadır falan sessiz sessiz postları okuyorum dün birine bi cevap yazayım dedim o da yanlış posta yazmışım bu parmaklar başıma bela olacak(geçende youtube de stalkladığım bi kanala bakiyim derken abone oldum)😂😂😂😂😂ismim Aysun 30 yaşındayım 2 haftaya 31 olucam 2 oğlum 1 kızım var moskof ellerinde hayatımı sürdürmekteyim burda bulunma amacım ne din tüccarlığı ne fetva ne yargı burda daha çok bilgi alışverişi yapacağımıza eminim şimdiden tanıştığıma memnun oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerken küçüklerin gözlerinden büyüklerin şaka şaka 😂😂😂 kaossuz kavgasiz postlarda görüşmek üzere

😁😂.merhaba bende yeniyim 😍 18 yaşındayım adım rüya alisa 😊 regl takibi yaparken fark ettim elim değdi. 😊🤣

Kabakcicegi aa yok türküm ben eşimim işi gereği moskovaya yerleştik sadece ama türkçeyi sonradan öğrendim bende 23 yıl fransada yaşadım ve türkçeyi 16 yaşından sonra öğrendim çok kitap okuyup bide çok şiir okuyup türkçemi ilerlettim

Ruzgarin_kadini çok güzel bir azim tebrik ediyorum sizi 😊 bende yabancı ülkelere çok meraklıyım bir gün umarım gidebilirim😊 gezmek isterim çok keşfedilecek yer var 😊

deleted77 Merhaba sadece merak ettiğimden soruyorum 😊 yanlış anlamazsanız nasıl moderator oldunuz 😊

deleted77 mutlu olduğunuz mesleğe kavuştuysanız ne mutlu sizeee hayvan besleyebilen insanlara hayranım benim fobim var😱😱😱😱

deleted77 Mrb birşey soracağım köpekleriniz var hayvanlara karşı duyarlı insansiniz herkes de kolay bulunamayan cok güzel huy merhamet dolu bir kalp 🌷🌷🌷 sorum kopekleriniz cins mi yoksa barınak sokak köpekleri mi biliyorsunuz onlar daha çok sevgiye sahiplenmeye muhtaç 😞😞

Selam arkadaşlar 😘😘😘😘 bana Dilay diyebilirsiniz yaşımı yazmiyim ama iki yaşında kızım var ❤️

Merhabalar, bende 26 yaşındayım. Çocuk gelişim - İlahiyat iki üniversite mezunu olup okul öncesi öğretmenliği yapmaktaydım. Doğuma yakın mesleği bıraktık, pandemi hepimize vurdu 🥰 Şimdilerde 4 aylık kızımın hem annesi hem öğretmeni olmaya baş koydum 🌸 burada hem muhabbet etmek, hem eğlenmek, hemde regl takibi amaçlı bulunuyorum.
              Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum, güzel geçimler diliyorum 🤭