Nietzsche çok güzel ya 😂 keşke böyle bir imkânım olsaydi 🤭
BU BİR TANIŞMA POSTUDUR😂
Kabakcicegi belki tekrar açılır alım,başvurursun o zaman 😊
Nietzsche Çok teşekkür ederim 😊sansimi denerim 😊
- Düzenlendi
Kabakcicegi yetkililer uygun görmüşler 🙏🏻
- Düzenlendi
Ruzgarin_kadini teşekkür ediyorum 🌼 hayvanları çok severim 🙏🏻
- Düzenlendi
aylinaylin evimde birlikte yaşadıklarım golden ve labrador cinsi. Fakat ailecek kimsesiz hayvanlarımız adına bir kaç derneğe üyeyiz yakinen ilgileniyoruz, onlarıda kesinlikle unutmuyoruz 🙏🏻
Merhaba hoşgeldin. Bende 21 yaşındayım evliyim. Lise mezunu altı aaylik bir oğlan bebiş annesiyim❤️❤️ bebiş büyüdükten sonra okuluma devam edicem. 🤗
Brvnonk bende türkiyeye dönünce 2. Eğitime devam edeceğim 🤗
deleted77 maşallah çok güzel Allah sizden ailenizden razı olsun sizin bizim gibi insanlar o çocuklara birer umuduz 🌷😊
aylinaylin ne demek sizdende, görevimiz olduğunu düşünüyorum 🙏🏻 Keşke herkes bizim kadar duyarlı olabilse 🙏🏻
deleted77 ya ben bişey sormak istiyorum kullanıcı adı değiştirebiliyor mu yoksa tekrardan hesap mi açmam lazım her türlü mecrada kullandığım ismimle hesabı açmadığım için pişmanım şuan bunu düzeltme şansım varmı hesap değiştirip fake muamelesi görmek istemiyorum 🤗🤗🤗🤗
Ruzgarin_kadini tabiki değişiyor, sağ alt köşede üç nokta var oradan bize ulaşına tıklarsan şu anki mevcut ismin ve değişmek istediğin yeni ismini yazarsan yardımcı olurlar 😊
deleted77 çok teşekür ederim yazdım umarım kısa sürede dönüş sağlarlar