ddrryy -Gzgl memorial hastanesinin sitesinden bir makale gönderiyorum açıklayıcı olacaktır https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/orgazm-nedir
MrsAnonymous -Gzgl Tabikide bir kadın orgazm olur ama bir erkekteki gibi sıvı akımı olmaz, o an için daha çok islanıp kasılırsın. Burda biri işer gibi yazmış, o squirting oluyor, yani orgazmın tamamen farklı bir boyutu
-Gzgl Sananebesalak neden ilginç geldi anlayamadım? Kadında boşalma nasıl oluyor diye sordum bir de bunun yaşla ne ilgisi var?
Hayat_ Sananebesalak bende 23 yasindayim nerdeyse 3 senelik evliyim orgazm nedir inan bu sene ogrendim arastirmalarim sonucu oda bazıları guluyor hatta bana ama kimseyle bu muhabbete girmedim kimsede bana anlatmadıgi icin bilmiyordum birsey
ersemidil SansursuzKadin kiz oluyo mu ole aaaaa ben bisey akip akmadgni bile bilmiyorum yok anam ben gibi hatun olmaz 😁
Hayat_ Sananebesalak ay insAllah ya ama olmuyor iste omur boyu boyle olucak diye üzülüyorum umarim yasarim bende
Melike06 -Gzgl kadında boşalma iki türlüdür bir klitorisal boşalma ( yani sadece sulanma şeklinde) iki vajinal boşalma ( yani işer gibi) çoğu kadın ilk yazdığım gibi (klitorisal boşalma) olur çok azı vajinal boşalır bu da normaldir her kadının problemi bu konuda Doç. Dr Gökçen Erdoğan hanımı takip edip sayfasına bakmanızı öneririm 🤗