Adrienne Ben temizliğe de düzene de güzelliğe de çok önem veririm. Elbette günümün tamamını temizlikle harcamam, işleri biriktirmeden beş dakika kuralı ile anında yapar ve evi hep toplu tutmaya çalışırım. Kendime günlük kişisel bakım için 5 10 dakika da olsa vakit ayırmaya çalışırım. Aynı şekilde beden temizliğini de biriktirmeden parça parça yaparım yeter ki temiz olayım. Kaş bıyık ağda epilasyon saç kesimi boyaması manikür pedikür makyaj vs tüm bakımlarımı kendim yaparım kuaföre ihtiyaç duymadan. Bunları da çok fazla vakit harcamadan parça parça yaparım. Böylelikle hem zaman tasarrufu sağlarım hem de sürekli özenli olmuş olurum. 💁🏻♀️
İnsanın özenli olması güzel ve temiz olmasından çok daha önemli diye düşünüyorum. Mesela güzel olmak için çok çeşitli makyaj eşyalarına,lüks kıyafetlere, gösterişli barzo eşyalara ihtiyacı yok. Pürüzleri giderilmiş kapatılmış bir cilt, doğallığını kaybetmemiş özenli bir saç ve ten, hoş bir koku ve sade zarif bir giyim, abartılmamış ufak sırt yada boyun dekolteleri kadındaki güzellik cevherini daha çok ortaya çıkarır. 🌸
Minimalizm iyi ki var 🌿☺