Gulinka Merhabalar. Hamilelik zamani yumurtalikda agrilar olurmu? Ben bilmiyorum hamileyim ya deyilim reglima 8 gün var test yapsam cixarmi?
krizantem adetine daha çok varmış. yumurtlama gününde olabilirsin. kasıklarda ağrı olur yumurtlama döneminde. hamilelikte de olur ama daha varmış adetine. test yapsanda çıkmaz henüZ
Gulinka krizantem yumurtlama günümden geçti 4 gün önce yumurtalama gunlerim bitdi 1 gündu yalniz bir sag yumurtaligim agriyor. Yani herkesde belirtileri oluyormu yoksa olmayanlar varmi? Bende bel agrisi da var biraz amma idrar falan yok
NorthLight Gulinka adetini 1 hafta geçmeden test yapma hamile olsan bile net çıkmaz , doktorlar da adetinin geçmesini bekler
krizantem ovulasyon testi yaptın mı. yumurtlama adetten bir gün önce bile olabiliyo çünkü ondan söyledim. hamilelikte herkeste aynı belirtiler olmaz. ama eğer yumurta döllenmişse onun ağrısıda olabilir tabi. adetinin geçmesini bekle😊
Gulinka krizantem aslinda biz yumurtlama günlerinin hepsini deyerlendirmedik. Yani hiç çocuk da planlamiyorduk. Amma iste biraz kendimi garip hiss ediyorum. Bilmiyorum☹️ Olmazsa da uzulucem 😞 hamilelik belirtileri kaç günden sonra başlar ?
krizantem Gulinka kafaya takma hiç. yumurtlama ma günlerinden eminsen ve değerlendirdiysen şanşın büyük. adet olmaya yakın hafiften hissetmeye başlarsın. benim kasık ağrısı ve bel ağrısı çok olmuştu. bide tansiyon um düşüyodu sürekli. belirtiler farklı olabilir herkeste. zaten anlarsın değişik bişeyler olduğunu herzamankinden.
Gulinka krizantem çok teşekkür ederim. Goguslerimde baya buyudu gibime geliyor amma iste Reql donemindede buyuyor zaten bilemiyorum🤷🏻♀️Amma İnsAllah olur yeni evliyim amma çok istiyorum ☹️