A
Ayla124

• 29 Nis 2021
  • 28 May 2020 tarihinde katıldı
  • Pozisyon? tartışmasında

prenses_o_ Zina çok Büyük bir Günahtir Rabbim sizi Affetsin, beni yanlış anlamanızı istmem sizin hayatiniz karişamam, ama gerçekten çok büyük bir Günah. Lütfen Zina Yapmanın günahi ile ilgili Araştirma yapin. Zina ettiğiniz kişi de sizde Yüce Allah’a İşlediğiniz Günahlar yüzünden Samimiyetle Tevbe edin, Şüphesiz Yüce Allah çok Merhamet eden çok Bağişlayandir. Eyer birini gerçekten seviyorsan, Onu Ateşe Atmazsin, ben bilgili biri değilim fakat bir Müslüman olarak diğer Müslüman Kardeşimi uyarmak benim bir Görevim.. Lütfen Kardeşim bu Dediklerimi ciddiye al Çünkü Zina’nin Azabi çok büyüktür. Araştir fakat Unutma ne günah İşlemiş olursan ol Yüce Allah’in Merhamet Senin işlediğin Günahtan Daha Büyüktür.. eyer gerçekten Seviyorsaniz Birbirnizi Ateşe Atmazsiniz, İnşAllah Samimi bir Şekilde göz yaşlari ile yüce Allah’a Tevbe edin Bağişlanma Dileyin, ve İnşAllah Dini Nikahinizi Kiyin ve Resmî Nikahinizi

• Sevgililer günü tartışmasında

Aylinnzz canım sevgi bundan anlaşılmazki sevmiyor diye kendini yiyip bitirme senin gözü içine baktığında gözleri guluyosa ordan anlamı seni seviyor biz ayrılmıştır ben köye gittim koye kadar pesim3 geldi mesala sevgili er gunu kutlanmiyo ama sevdigini biliyorum bazı erk3kler sevmez dogum gününü bile kutlamak istemez kendinin

• Seks tartışmasında

Minimini ya canımsın😘❤️ benim neredeyse hiç arkadaşım yok. almam oyle cevreme. ama buradaki insanlara en ozelimi acabiliyorum, linç yemeden herkes sevdiği istediği seyi soyluyor saygili olanlara saygim da sevgim de sonsuz😻 evhamliyken bi anda stresimi alan kadinlar var.. İyi ki varsınız

Monalisa Monalisayı zaten Karakoy gulluoglundan hatirliyorum aklima oyle yer etti ki yakinmisiz diyince😅 bir de maddiyat konusunda benziyoruz seninle. kendimi goruyorum umarim sonumuz sizinki gibi evlilik olur pek umudum olmasa da :) valla biriniz denk gelseniz oturtup baktiricam nasiliz yakisiyo muyuz diye disardan nasil gorunuyoruz diye🤭 Her ne kadar bir sonumuz olduğunu dusunmesem de minik bir mucizeye hayır demem :)

• Seks tartışmasında

Kızzzlarrr 🤗nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir gün geçiriyorum anlatamam 🤗🙏hepimiz çok çok mutlu olalım🌸eşimle doktora giderken biraz sohbet ettim. Dedim hayatım bu bir süreç kolay da olabilir zorda ne olursa olsun biz bu yolu birlikte yürüyeceğiz felan öyle bi konuşma yaptım ki çocuğum olmaya bilire getirdim😅 oda ümidini kesmiş ama tedaviye hazır hale geldi bence😂 neyse randevu saatinde girdik içeri doktorum biliyodu zaten işte ben önden bi sohbet ediyorum çocuk düşünüyoruz ve kontrol için geldik 😂doktorumda bu sürecin zor olduğundan felan bahsetti eşim gözlerimin içine bakıyo gerçekten bugün bi kez daha aşık oldum ona ve çocuğumunda çok şanslı olacağını hissettim🙏Neyse doktor denediniz mi diye sordu eşim direk cevap verdi denedik aslında ama yinede bi hekime danışalım istedik diyo burada da çok güldüm içimden😂 bi ultrasonla bakalım dedi ve geçtik doktor anlatıyor işte bi şeyler birazda olumsuz konuştu sonra küçücük bi nokta gösterdi işte burası dedi ben direk kist mi nedir felan heyecan yaptım eşim doktora nasıl bakıyor ama görmeniz lazım 😅 aşkınızın küçük tohumu dedi 😅eşim anlamadı kist mi diyo 😂 baba oluyorsunuz hayırlı olsun dedi ve sonrası ikimizdede yok🙏🧿🙏 biraz duygusal anlar yaşadık tabi eşim sürekli doktora baba oluyorum değil mi diye soruyo 😅 neyse çıktık gördüğü herkese baba oluyorum baba oluyorum diye gezdi🥳😅 kimseyi arattırmadım ve oradan direk annemlere geçtik sakın söyleme süpriz yapalım akşam dedim ama eşim kapı açılır açılmaz baba oluyorum diye girdi içeri😂herkes çok mutlu oldu bende onları görünce daha da mutlu oldum🤗ama diyorum ben kocamı büyütememişim daha çocuk erken oldu diye😅3 haftalık hamileyim bu arada🌸

• Ayla124 merhaba canısı memenini büyütmek istiyorsan, kadınlar her gün takıyorlar yaa ona ne diyorlar unuttum adını sen onu regl döneminde çıkar, o zaman iyice büyüyecek👍🏼reglin bittiğinde 3 günden sonra takarasın. İyi olacak

• Yumurtlama gunu tartışmasında
        • İlişki tartışmasında

Ariel22 ya sen milletin dediğine bakma bizim burda sana tavsiye vermemizin önemi yok içinden ne geliyorsa onu yap devir eski geri kafalı devir değil. Doğuda da yaşamıyorsan hiçbir problem yok. İstediğini yap gitsin hayat senin hayatın yaptıklarından sen sorumlusun valla her şeyin çözümü var bir tek ölümün yok. Yapılan her şey hallediliyor yaşa gitsin hayatını bir kere geliyosun dünyaya