Budakim post eşinin sorunundan ziyade sana geceliğin çok yakışmasıyla alakalı gibi olmuş, kiloluyum fiziğim de güzel değil gecelik de giyerim ama kocamın hiç böyle problemleri olmadı, bu ilk de değil anladığım kadarıyla güzellikle gecelikle olacak şey de değil heyecanlanıp beğenşyorsa aksine bunun olmaması lazım bir doktora görünebilir
EEcoss123
- 25 Kas 2022
- 8 Kas 2022 tarihinde katıldı
- Penis kalkmaması tartışmasında
- KIZLAE AİL BAKINNBURAYA BIR KURT MESELESI tartışmasında
Ecoss123 geçmiş olsun tekrar başına gelmez inşallah
buzdankalpler hahahahaha evet ya çekilir mi hiç o psikolojisini bozuyor insanın 😂😂😂😂
taricat ay içim bi hoş oldu sen tarif edince. Çekilecek dert değil. Doktorun verdiği ilacı bi kere iç kurtul. Yerinde duramayanlara da kurtlu musun derlerdi kurtlanınca anlamıştım ne demek istediklerini 😂
Ecoss123 bi doktora mı gitseniz? Önemli bi konu bence.
- Instagram tartışmasında
- Nasıl ikna ederim 🤦🏻♀️ tartışmasında
- Annem tartışmasında
- Kalan Alışkanlık tartışmasında
Ecoss123 ay bende hem cicibebe hemde danino yeme alışkanlığı var ya çok saçma ama yiyorum yani 😂😂
Ecoss123 bende küçüklükten alışkanlık banyodan sonra hep gelirdim annemin önüne saçlarımı ona tarattırırdım annem vefat ettiğinde 23 yaşındaydım ve hep o taradı sonra vefatından sonra bikaç kere babama dedim sen tarasana diye oda taradı ama eski tadı yoktu (babam tararken çok acıttı saçımı☺️) tabi sonra kendim taramaya başladım o alışkanlıkta bitti gitti😊
Ecoss123 bende çok yedim küçükken hele rahmetli babaannem şekerli su yapar içine ekmek doğrar yedirirdi bize kendide yerdi
- Kaynana köy Yardim 😏 tartışmasında
Ecoss123
Hemde ne sinir bacım 😂 - İlişki sıklığı ne olmalı sizde nasıl tartışmasında
- Sizce ? tartışmasında
Ecoss123 ama gercekler 😅
- Eş tartışma tartışmasında
Şuan birbirinizin vücudunu tanıma sürecindesiniz böyle durumlar çok normal bir uzmanla görüşebilirsiniz youtube da Ayşe Duman hanımefendinin videolarını da izleyebilirsiniz siz birbirinizi tanıyorsunuz ama vücudunuz yapısal olarak henüz alışma sürecinde bir de her insanın ilişkisi aynı değildir kendi ilişkinizi başkalarıyla kıyaslamamanızı tavsiye ediyorum
- Sizce ? tartışmasında
Gulsuyu ihtiyac halinde kullanacagi yedek listesi kriterlerine uyuyo musun ona bakmistir