FFeride_101
- 6 Eki 2022
- 13 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- yeni gelin olacaklara tavsiyelerr🥰 tartışmasında
- Düzenlendi
Baba evi daha güzel 🤭😃
Kendin ol, kocanin ailesiyle cok icli disli olma her zaman cizgini koy. Nerde cokluk orda bokluk en iyisi az gorusmek, herseyini onlara anlatma. Esine guler yuzlu pozitif ol en onemlisi o, her kavgayi uzatmayin iki taraf icin gecerli o is sonra boka sariyo uzar gider bir evin icinde huzurunuz kalmaz, yataga küs girmeyin, senin rahatsiz eden bisey mi var icine atma karsida ki insana söyle bu kim olursa olsun, seni ezmeleri kullanmalarina asla izin verme
belinda güler yüzlü olsun eşinin ailesine ama mesafeli olsun tepesine çıkarmasın sonra herşeyinr karışma hakkları varmış gibi davranıyolar
tek vereceğim tavsiye evlenmemeleri 🫣
belinda çokta kendinden ödün vermemek gerek ,O kırılır bu kırılır üzülür derken kendi isteklerini ikinci plana atmamalı insan her zaman da bir mesafesi olmalı
belinda bence aranızda her zaman bir mesafe olsun alçakgönüllü olayım beni sevsinler diye asla ama asla düşünmeyin ne istediğinizi bilen biri olun her sundukları fikirleri kabul etmeyin herşeye evet demeyin sonra herşeyi yapmanız gerekiyor sanıyorlar saygısız davranışlarını kabul etmeyin itiraz edin yaşandı görüldü çok iyimser bir gelin oldum bir dediklerine hayır dedim diye dayak attırıp yuvamı yıktılar söyleyeceklerim bu kadar. İnşallah mutlu olursunuz 💕🌸
Eşinle iyi ol.
ailesine yüz verme
kendini ihmal etme..
sen sen ol..
pozitif ol.. - yeni gelin olacaklara tavsiyelerr🥰 tartışmasında
belinda kendin ol ekstra bırsey yapmaya gerek yok.. biz ne hürmetli gelinler gördük Gül Gül ölduk 🤦🏽♀️😂 sonuc…. Yaranamazsın :)
- Düzenlendi
belinda ailesine normal sıcakkanlı davranın ama aynı zamanda mesafeli sonradan çok yüz buluyolar çünkü 🤣🤣 diceklerim bu kadar 🤣
- Çoçuğum olmuyor😪😪😪 tartışmasında
Feride_101 yalnız değilsim bende hep böyle düşünüyorum. İlk denem tüp bebekle hamile kaldım öğrendikten 3 gün sonunda kimyasal gebelik teşhisi dendi . 4.5 ay uğraşdım sonuçum buydu. Üzüldüm, belli etmeidm kimseye inşallah allahım tez zamanda isteyen , haketen herkesin kucağına versin 🙏
Feride_101
Her şeyin hayırlısı bende yıllarca kucağım boş kaldım denemediğim tedavi klinik vs kalmadı yeri geldi sitem ettim üzüldüm içime kapandım sonra dedimki herkes anne olmak zorunda değil vardır bununda bi nasibi ve sonra bahçeci tüp bebek merkezi 🙏🏼 Şuan kucağımda 7 aylık kızım var. İstersen şansını birde orda dene ben oraya gittiğimde doktor kapısında burası son umudum diyip ağladım eşimin elini tutarak ve ilk denemede hamile kaldım darısı sana olsun 💕 - Çoçuğum olmuyor😪😪😪 tartışmasında
Feride_101 benim bir arkadaşım tam 12 sene uğraştı. Daha yeni bir ay bile olmadı. Sonunda oldu bir bebeği. O da çok üzülüyordu neden olmuyor diye. Ama bak 12 sene sonra bir kızı oldu. Allah’tan hiçbir zaman ümidini kesme ve isyan etme. Sabret ve bol bol dua et. Ben de senin için dua edicem. İnşallah dualarımız kabul olur. Rabbim sana da nasip eder bir kız çocuğu 🥰
Feride_101 benimde 3 sene oldu pcos ve tiroidim var doğal yolla ne denediysem kalamadım doktorum aşılama önerdi bakalım bekliyoruz😕😣
Feride_101 rahim filmi çektirdiniz mi ? Genelde tüpler kapalı olduğunda rahim filmi önerilir. Tüpler açılıyor. Rahim filmi çektirdikten bir kaç ay sonra hamile kalan bir çok insan var.
Feride_101 biz de çok kür kullandık dağlardan özel otlar topladık macun yaptık eşim de çok tedavi gördü ama hiçbir şekilde fayda etmemişti sadece ölü hücreler çoğalıyordu çok şükür gittiğimiz tüp Bebek merkezi bize hep Umut lu olmamızı söyledi ben de çok ağladım her gün ağladım bizim suçumuz günahımız ne diye ama bu bence suç ve günah ile alakalı bir şey değil Rabbimin vardır bir bildiği gerçekten zor bir durum biliyorum ama her şeyde vardır bir hayır Rabbim zamanında verir inşallah sen hiç canını sıkma gerçekten çok yaralı bir şekilde yaşadığım için söylüyorum ve zor
Feride_101 öncelikle Rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben de 2017′de evlendim 2020′nin 20 Kasım’da tüp bebek transferim oldu ondan önce eşime de başka bir doktor ameliyat dedi aşılama olur dedi Çok paramızı yedi eşim ameliyat olmadı aşılama da yaptırmadık biz vazgeçmiştik başka şehre tüp bebek merkezine gittik durumu anlattık oradaki doktor eşimin değerleriyle imkansız gibi bir şey dedi Çok şükür oğlum 4 Ağustos’ta 1 yaşına girecek bence doktorunuzu değiştirin her şey para değil çoğu doktor para için yapıyor ben bunu anladım ve ne olursa olsun umudumuzu yitirmememiz gerekiyor bu benim hayat dersim oldu
Feride_101 ya biraz da kafaya çok takmaktan olmuyor eğer değerlerinizde problem yoksa ovulasyon testi tavsiye ederim
Feride_101
Rabbim nasip etsin inşallah en yakın zamanda anne olursun
Yumurtalık kaliteni artırıcak şeyler tüket
{Promotil woman }diye vitamin karışımı var
Yumurtalık kalitesini arttırıyor
Ben kullanmıştım
İstersen bi araştır eczanelerde Trendyolda filan satılıyor
Toz şase yani suya döküyorsun sabah kahvaltıdan sonra içiyorsun
Bir kaç ay denersen belki sende fayda görürsün
Ama tabi doktoruna sorup kullan
İnternetten de araştırabilirsin zaten ne işe yaradağı yazıyor
Eğer istersen eşinde erkek için olanını kullansın beraber başlayın bir iki ay deneyin doktorunuzada danışarak promotil Men
oda sperm kalitesini arttırıyor erkekler için