Lelele9696 kimyasal gebelikde çok yüksek sonuçlar görürsünüz sonra birden düşer sonuclariniz ve adet olursunuz. Sağlıklı bir gebelik diye dusunmese progesteron vermezlerdi yinede stres yapmayın dinlenin
LLelele9696
- 25 Eki 2024
- 24 Ağu 2021 tarihinde katıldı
- Kızlar acil beta ve kanama tartışmasında
Lelele9696 ne kadar oldu ogreneli ? İnternette okuduğuma göre kimyasal gebelik 5.haftaya kadar geliyormuş daha sonrasında düşük oluyormuş
- Düzenlendi
@Lelele9696 yerleşme kanaması da olabilir kimyasalda..kimyasalda düzensiz yükseliyor
- Gebelik-pcos tartışmasında
Lelele9696 silik çizgi çıktıysa kan vermenizfe fayda var inşallah zorlanmadan hamile kalırsınız🌸
- Uyuz hastalığı tartışmasında
Hanımlar uyuz hastalığı geçiren var mu aranızda nasıl kurtuldunuz? uyuz çıktı hamileyken doğurdum hala geçmedi. Kaç posta krem kullandım ne yapmam gerek yaşayan ve ya duyan yardımcı olur musunuz 😭 bebeğime doya doya dokunamıyorum 😭
- Sizce nedir tartışmasında
Lelele9696 doktora gözük bi
- 3,5 birşey sallayın bari 🤪 tartışmasında
Artık orası senin uzmanlık alanın 🤭
Sana kabaran bir şey var 😂😂😂😂
Lelele9696 ay benimde kötü şeyleri söylemesin bana iyi şeyler lazım artık bıhtık yahu bir değişiklik olsun 😂
Lelele9696 faldan anlamam ama bana bakan olursa hayrına bana da baksın kız ne var 😂😂
- Hamile miyim ki 😫 tartışmasında
Birsusamannesi bendede var kist
- Yumurtlama günü tartışmasında
Lelele9696 pko lularda düzenli yumurtlama olmaz genelde şeffaf yumurta akı kıvamında akıntım olduğu günler yumurtlama günü oluyor onu yakıp edebilirsin yada ovulasyon testi alıp onunla ogrenebilirsin
Lelele9696 bende pcosum ovilasyon testisiyle takip edebilirsiniz. Diğeri gibi gününe olmuyor maalesef 🙃
Lelele9696 sanırım adett bitimi 15 16 17 günü yumurtlama günü diyorlar ama sen istersen avulasyo testi yumurtlama takibi kullan canım en iyisi o ben onu kullanıyorum suan 😇
- HAMAM BÖCEĞİ tartışmasında
Antalyada yaşıyorum buraya evlendim yeni bi sitede oturuyoru ama ben bu HAMAM BÖCEKLERİNDEN BIKTIM USANDIM kaç kere evi ilaçlattık hergün evi domestosla siliyorum kücük bebeğim var gördüğüm an ağlama krizine giriyorum mutfakta yıkanmadık şey bırakmadım bıktım artık bıktım bunu yaşayan varsa öneri bekliyorum defne yaprağı karbonat aklınıza gelecek herşeyi denedim herşeyi. Sitedekiker mi pislik ben anlamıyorum ya neden benim evimde çıkıyor evi talan ediyorum temizlikten ellerim mahvoldu….!!!!!!
- Olabilirmi sizce ?? 🙁 tartışmasında
Lelele9696 olabilir bi test yap bende yeni hamileyim kasıklarım ağrıyor öğrenmeden önce
- 🤰🏼🤰🏼 tartışmasında
Lelele9696 inşallah canım bizde 1 senedir deniyoruz bu zamana kadar sonuç hep hüsran 😔 Ama bu ay çok değişik umutluyum bakalım
- Gerçekleştirmek istediğin en basit hayalin tartışmasında
Lelele9696 inşallah 🙏rabbim isteyene nasip etsin 🤲
- Sperm testinden anlayan tartışmasında
Lelele9696 devlette yaptırdık kuzum o yüzden ozellerde ücretini bilmiyorum
- Hamilelik diyabeti tartışmasında
Merhaba kizlar ben 11 haftalik hamileyim ve gebelik diiabeti var dediler bana diyet yapacaksın dediler doktor lar meyve de de seker var dediler e ben onu yeme bunu yeme cocuk karnimda nasil büyücek kizlar aranızda varmi geciren hamilelik şekeri olan