Canlar şoktayim en etkili ertesi gün hapı önerisi alırım
TTugce0123
- 16 Oca 2024
- 12 Eki 2022 tarihinde katıldı
- Regl sonrası ilişki tartışmasında
- Kizlar bakın hele tartışmasında
sirinhatun-18 inşallah dediğiniz gibi olur benimde çok teşekkür ediyorum iyi geceler 🙂
sirinhatun-18 peki ya bel ağrısı veya şeffaf akıntı geldiğinde acaba ya düşüyor musunuz
Geri çekilme yöntemi ile hamile kalan varmı aranızda.. (akıntım şeffaf bel ağrım fazla) acaba hamile olabilir miyim? Test yapmaya korkuyorum adete de var aslında ama bilemedim..
- Regl tartışmasında
Etipetito hayır değilim
- Regl tartışmasında
Kizlar regl biteli bı hafta oldu, ama her gün bı miktar lekelenmeler oluyor, bunun sebebi nedir acaba.. (reglden sonra hiç ilişki yaşanmadı)
- Regl tartışmasında
Ayy benimde şuan öyle.. evliyim iki çocuğum var.. ve buradaki tarihe göre hesapladiginda reglim 2gun geçmiş görünüyor.. onun dışında göğüslerde hassasiyet kasıklarda ağrı… :( Kafam karıştı neye yorsam bu durumu bilemedim.. ya inşallah gebelik yoktur.
- Regl tartışmasında
Merhaba buradaki regl tarihine göre regli birebir aynı çıkan varmı?
- Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz tartışmasında
azalea ay ne iğrenç kadınsın sen be kusucam…
- Eşimle barıştık şuan yanımda yok tartışmasında
Merhaba benim eşimde öyle doğum yapalı 1yil oldu ve ben ne yaparsam yapayım pekte ilgisini çekmiyor doğum kilolarını veremedim diye mi diye düşünür oldum veyahut artık sevmiyor mu.. veya başka yerlere mi gidiyor diye kafayı yicem akıl işi değil çünkü kime anlatsam normal değil siz karı koca ilişkisi yaşamıyorsunuz siz aynı ev içerisinde 2 arkadaş gibi yaşayıp gidiyorsunuz diyor.. aslında haklılar karı koca değiliz son 1 yıldır. Önceden yanaşır isterdi şimdi ne yanaşıyor ne sarılıyor ne dokunuyor.. canıma tak etti. 1 defa konuştum kendisiyle aylar önce ondan sonra düzelir diye beklerken adam aynı adam ne düzeldi ne istiyor.. ayrıca beni devamlı annemlerin yanına istanbula göndermek istiyor.. yani kalsamda burda birşey yok gitsem de.. çok sıkıldım evlenirken istediğim hayat bu değildi..
- Kizzzzlar tartışmasında
1 yıl oldu doğum yapalı 9 ay adet olmadım 9aydan sonra adet oldum..Maraş depreminden önce de pek ilişki olayimiz yoktu eşimle, 2aydirda deprem dolayısıyla da evimizde değiliz birşey olmuyor aramızda ona rağmen ben hala adet olmadım yani şimdi sakın hamilesin filan demeyin imkansız.. ama hala adet olmadım 2aydir kadın doğumdan randevu mu alsam acaba? Yada bu durumu benim gibi yaşayan varmi
- Eşim beni aldatıyor mu? tartışmasında
Merhaba arkadaşlar size biraz içimi dokesim var 5,5 yıllık evliyiz 1 oğlum 1de kızım var.. oğlum 4 yaşında kızımda 9 aylık. Neyse canlar kızıma hamile kalmadan önce bizim cinsel ilişkimiz çok aktif olmasa da haftada bir birşeyler oluyordu.. kızıma hamile kaldım o 9 ay hamilelik süresince eşim bana yanaşmadı ilişki 0 di riskim olmamasina rağmen. doğum yaptım doğum yapalı 9 ay oldu toplasam 3 defa birliktelik yaşadık eşimle… Artık arzulamiyor satılmıyor dokunmuyor.. ve ota boka devamlı küsen biri haline geldi.. iki gün iyiysek on gün benimle hiç konuşmuyor ciddi sebepler yokken bile varmış gibi devamlı kusuyo.. yoruldum sizce ne yapmalıyım??
- Diyet yapanlar burdamı 😍 tartışmasında
10 gün önce Instagram’dan funbody diye bir sayfa ile karşılaştım kahve sever biri olduğum için funbody granül kahveyi sipariş verdim kullanmaya başladım 72 kilo ile başladım bu kahveye şuan 66 kg dayım tabi sadece kahve değil diyette yapıyorum kahve tokluk hissi veriyor ve tatlı krizlerini önlüyor..ağızda kuruluk yaptığı için bolca su icirtiyor.. ekmek sever bi insanım mesela 10 gündür canım bile istemiyor.. tatlı bayılırım canım istemiyor.. yani kısacası denenmeye değer :)
- nişanlanacak kıza tavsiyeler🥰 tartışmasında
Bekarlar evlenmek evli olanlar boşanmak istiyor 😄 haa kuzum merak etme evlenenlerin başı göğe ermiyor bilesin 18 yas ne ya ne evliliği yazık ediyorsun kendine çok üzüldüm sana suan😔