Iigze0101
- 18 Ara 2020 tarihinde katıldı
- Hergune bi cinsel soru etkinligine ne dersiniz 😆😆 💚💚 tartışmasında
- Eskiler nerdee tartışmasında
Burdaki eski kızlar nerde kimseyi göremiyorum @Nietzsche şule falan vardı @igze0101 @Olivetti @LiTeraRy @Frenchoje
- Sadece yazmak istedim ..🥳 tartışmasında
- Eskilerden kimler kalmış dedim de bir ben varmışım 🤦♀️😂 tartışmasında
Zehramelekk ben de eskiyim ama o kadar değil😂bı ara iyiydi buralar sonra sildirdim hesabımı,sonra tekrar açtırdım 😂😂olaydik bı aralar. @Nietzsche @Olivetti @igze0101 @Bal-_- @Panda @ZRaporu falan 😃
@Panda @igze0101 @Nietzsche @Sexysempanze @Laledmrrr @_perilice_ @Baykus @Frenchoje @Olivetti @Sylvester @deleted_4033
sizlerin sohbetini postlarını özledim buralar sizsiz çok yavan bacılarım 😂- Bir adaya düşsen yanına hangi 3 üyeyi alırsın ? tartışmasında
Panda ay dur sende gel ya @deleted_4033 @igze0101 ben hepinizi yanına alcam galiba 😃😃😃
- Yeni katılım sayılır tartışmasında
Happy kids de görüp katildim buraya.sadece okuyordum yorumlari.iyi ki gormusum bu forumu.düzenli bir sexs haYatim yokmuş meger buraya gelince görmüs oldum😃 oral yapmayi basardım mesela🙈bu arada 5 senelik evli 11aylik oğlum var.özellikle @igze0101 @Olivetti iyi ki varsiniz😍 suan bunlar hafizamda kalanlar 🥰
- Forumun Haydar Dümeni kim? tartışmasında
- Düzenlendi
ZRaporu @igze0101 @Nietzsche @Panda @deleted_4033 @Kirmizisarap @Jartiyerli @Deleted4 @KirmiziOjeli @lolipop1 sık gördüklermde
- Fantazi severler 🔥💃💃 tartışmasında
FirstLady aşkım fantazi falan yap yani o monotonlaştırdıysa sende yeni şeyler istiyorum sürekli makine gibi ileri geri bitti olmaz de yapmak istediklerini söyle çekinme bence 😂 bu konuda işin ehli olanlar konuşabilir mi @Deleted4 @Alev12 @igze0101 @Antisosyalmom 😂😂
- Güzel bir gece için öneri bekliyorum. tartışmasında
- Gecenin sorusu 21 🔥 tartışmasında
- Peridenin gülleri 🌹 tartışmasında
Tamam kızlar abartmayın linçlemiyorum artık 😅😅 yaşımın cahilliğine verin jajsjsjsjjsjs @Seromir37 @igze0101 @Deleted4 @ZRaporu @Nietzsche
- Azdırma teknikleei tartışmasında
[silindi]
- Peridenin gülleri 🌹 tartışmasında
- Bayılıyorum sizeee 😍 tartışmasında
@Deleted4 @Panda @ZRaporu @igze0101 valla size bayılıyorum harikasınız yaaa morelim bozukken bi bakıyorum bi azgınnnllaarrrrr yanıkkllarrrr yazışınızıı görüyorum bayılıyorum gülmekten gülme sebebimsiniz rabbim güldürdüğünüz kadar güldürsün yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin inşallah hepinizeee bol bol huzur mutluluk paraaa versin 😋😋 veee ateşli gecelerinizz hiç sönmesinnnn🥳🥳🙄🙄😂😂
- Gecenin sorusu🔥 vajina yalama tartışmasında
- Kım kımı merak ediyor.. tartışmasında
- Düzenlendi
Ben de merak ettiklerimi etiketlerim 😋 @Nietzsche @BirVarBirYok @igze0101 (gecenin sorusucusu🤩)