U
umrn_9320

• 16 gün önce
  • 5 Haz 2023 tarihinde katıldı
  • Ask_hosmus evet her defasında muayene oluyorum zaten bakar bakmaz söylüyor fazla olduğu için.. Korunmasız zaten normaldede artık girmem 3 bebem var 😁.. Hoş 2 yıldır düzgün bir ilişkim olmadı birindede hamile kaldım zaten.. Diğerleri hep deneme çok fazla canım yandığı için başlamadan bitirmek zorunda kalıyorum öyle idare edebilecek düzeyde bir acı değil 😔😔 cevaplara bakılırsa birtek benim başıma böyle bişey geldi galiba 😔😔😚😚

• Pozisyon 🔥 tartışmasında
    • HurremSultan Cokk cokkkk açık bir post olmuş 🤭😅 kız cevapları okuyunca halimize bı uzulmedim değil haa, herşey monotonlasmis evlendikten sonra herkes de 🤦🏻‍♀️ bakk ne güzel anlar olmuş yasatsalar yaa hep boyleee 😅
      Neysee ben cevaplayayım ;
      🔺İlk orgazmı kucak pozisyondayken olmuştum. Veee çok mutlu olmuştum öptümm durdum eşimi sonunda oldum diyeee 😂 sonrası hep oldum 🤗
      🔺Esimin tepkisi çok güzeldi. Güzel karıcığım rahatladin mi diyip alnımdan yanağımdan öpüyordu 🤭 her ilişki sonrası böyle yapıyor vee beni öyle gördükçe cokk zevk aliyor💥💥
      🔺Bizim evde , eşimin evinde , Dışarıda tuvaletteee 💥
      🔺Valla çok bir tepkim olmadı açıkçası 🤭 sadecee etli ve dolgun olduğu için cokk hoşuma gitmişti. 🤭🤫😂 İçimden tam benlik demiştim 🤭 Kimin zayıf ince olur sevmem oyleeee. Bu da benim sırrım ilk defa burda söylüyorum 🤭