• +18
  • Bir seks hikayesi

Kızlar size dün akşam ki yaşadığımı anlatıyorum. Eşimin arkadaşının düğünü vardı bende bir güzel süslendim giydiğim elbisede böyle siyah biraz kısa üstten hafif dekoltesi var.. Eşimde bir yakışıklı olmuş ki o beyaz gömleğin içinde aklıma o geceiçin planlar yapmıştım.. neyse düğüne gittik eğlendik düğün dönüşü arabamızda eşimin başka arkadaşı da vardı eşiyle birlikte onları evine bırakacaktık. Ben eşiyle arka koltukta oturuyordum eşimde arkadaşıyla önde. Sonra onları bıraktık eşimle başbaşa kaldık arabada eşim ön koltuğa gel dedi bende hemen aklıma bu işi arabada yapmak geldi eşimden habersiz o acelecilikle ten rengi giydiğim çorabımı çıkardım hemen ön tarafa geçtim gee olduğu için çoğu yerler zifiri karanlık bu da beni daha çok iştahlandırıyordu. Yol boyunca giderken eşimin elini bacak arama koydum bende ensesine boynuna öpücükler konduruyorum eşim Bi an ateşlendin sen az dayan eve kadar dedi bende dayanamıyorum tabi arabayı ıssız bir yere çek dedim başta olmaz dedi ama sonra o da dayanamadı onu ateşlendirdim. Hemen elbisemi yukarı kaldırıp kucağına oturdum ve başladık ateşli bir şekilde git gellere.. Çok güzel bir geceydi. Farklı mekan gerçekten çok etkili oluyor ilişkide Bi de ben karanlıkta ilşkiyi çok severim. Sizde de oluyor mu böyle farklı mekan kaçamaklıkları

Brvnonk niyeki uzakta mı eşin..
    Benim eşimde hep yorgun argın iş yüzünden ama konu seks oldu mu asla yorgunluğu yok hep hazır iş yeri evimize yakın gün içinde bile eve gelip işini görüp gider

Brvnonk yaaaa😔 bizde de oluyor o durumlardan hatta ilk postumu böyle bişey den açmıştım küstük onunla… İnşallah mühim bir mesele değildir aranızdaki

Moonlight0 seviyormuşsunuz ne güzel. Yapsam benim eşimde sever sanırım ama ben biraz rahatım kasıla kasıla biri gelir görür diye yapmayı sevmiyorum. En güzeli evimde istediğim gibi saatlerce yapmak 🥳

Brvnonk çok teşekkür ederim ama öyle düşünme lütfen arada kırgınlıklar olunca öyle hissetmeniz çok normal inş tez zamanda kalpleriniz karşılıklı bir şekilde yumuşar ve sorununuz tatlılıkla sonuçlanır

Kamelia bende de her zaman olmuyor öyle uzun zaman sonra ilk defa oldu be im bebeğini de 2 yaşında kayınvalidem benle kalıyor öyle evde istediğimi rahatca yapamıyorum cinsellik acısından hazır düğün vesilesiyle bırakmışım kayınvalideme fırsatı değerlendirdim

Artist valla 15 dk sürdüğüde oluyor. Yarım saat 1 saat dinlene dinlene 2 saat sürdüğüde 🙈 tamamen bize bağlı

Nefedukaa evde sürekli oluyor zaten gerci kaynanam bende kalmayabaşladığından beri geriliyorum her an duyacak diye kendi evimde gizli gizli yapıyorum Bi de böyle kaçamaklar daha a ateşli oluyor eve göre Bi deneseniz çok güzell