• +18
  • Bir seks hikayesi

Brvnonk niyeki uzakta mı eşin..
Benim eşimde hep yorgun argın iş yüzünden ama konu seks oldu mu asla yorgunluğu yok hep hazır iş yeri evimize yakın gün içinde bile eve gelip işini görüp gider

Brvnonk yaaaa😔 bizde de oluyor o durumlardan hatta ilk postumu böyle bişey den açmıştım küstük onunla… İnşallah mühim bir mesele değildir aranızdaki

Moonlight0 seviyormuşsunuz ne güzel. Yapsam benim eşimde sever sanırım ama ben biraz rahatım kasıla kasıla biri gelir görür diye yapmayı sevmiyorum. En güzeli evimde istediğim gibi saatlerce yapmak 🥳

Brvnonk çok teşekkür ederim ama öyle düşünme lütfen arada kırgınlıklar olunca öyle hissetmeniz çok normal inş tez zamanda kalpleriniz karşılıklı bir şekilde yumuşar ve sorununuz tatlılıkla sonuçlanır

Kamelia bende de her zaman olmuyor öyle uzun zaman sonra ilk defa oldu be im bebeğini de 2 yaşında kayınvalidem benle kalıyor öyle evde istediğimi rahatca yapamıyorum cinsellik acısından hazır düğün vesilesiyle bırakmışım kayınvalideme fırsatı değerlendirdim

Artist valla 15 dk sürdüğüde oluyor. Yarım saat 1 saat dinlene dinlene 2 saat sürdüğüde 🙈 tamamen bize bağlı

Nefedukaa evde sürekli oluyor zaten gerci kaynanam bende kalmayabaşladığından beri geriliyorum her an duyacak diye kendi evimde gizli gizli yapıyorum Bi de böyle kaçamaklar daha a ateşli oluyor eve göre Bi deneseniz çok güzell