• +18
  • Bir seks hikayesi

aylinaylin araba bizim pek bişey olmadı ona ama bize olan oldu perişan halde gittik eve🤭

KirmiziOjeli büyüseler dedesine filan bıraksak belki o zaman olur ama o zaman da şimdi ki gibi olmaz . Her şey zamanında güzel işte 😂

Moonlight0 evde birinin olması da çok kötü ya . Bayram nedeniyle kayınvalidemler geldi memleketten yanımıza. Bi haftadır bizdeler. Sere serpe yapamıyoruz😂. İnsan rahatça inleyip kocasına yanaşamıyor haliyle . Ama tebrik ederim şartlarınıza göre güzel bir anı yaşatmışsın eşine de kendine de..🥰

KirmiziOjeli Bizde de 6 aylik var ondan 🤣🤣 Uzuunn bi süre daha hayallerde kalmak zorunda 🤣

KirmiziOjeli 😂😂 bizde aynı durumdayız canım yalnız diilsin inan ki. Yere bırakıyorum sürünsün oyalansın diye, beş dk sonra ağlıyo hemen hayaller yarıda kalıyo🤣

Kamelia aynen öyle mesela dün gece de yanaşayım kocama dedim çocuğu uyuttum baktım kayınvalidem uyumamış hala ayakta geç saate kadar o uyusun diye bekledim sanırım bundan sonra hep böyle olacak 😩

Biri görcek korkusuyla kamera falan vardır asla yapamazdım sanırım tebrik ediyorum sizi böyle bi hikayeden darısı bize 😀👍🏻

Moonlight0 Ay ben de cok seviyorum yaa, evlenmeden önce resmen heryerde seviştik ormanda, arabada, denizde, inşaatta bile 🤭 arada bi yine yaparız öyle sık sık değil ama gerçekten heyecan verici oluyor hele yakalanma riski falan 😜😜

bittercikolata ohhhh maşallah canım bizde öyle yasak her zaman tatlıdır ya evlenmeden önce biz günü birllik otele gidip sevişirdik arabada daha çok ama bir de otelde küveti içini su doldurup köpükler içinde sürtünme yoluyla ne çok sevişirdik