• +18
  • Bir seks hikayesi

Lagosiyawo yok kız trafikte değilde yani anayolda değildik cadde yoluydu ama ıssız yerlerde vardı arabayı kenara çekip yaptık yapacağımızı 🤭

Sbcr ben geçirmedim ama canım kuzenim yeni doğum yapmıştı emziriyordu o geçirdi.

Sbcr yengem geçirdi maske ve eldivenliydi çocuğu o şekil emzirirdi

Sbcr beneğim bir haftalıkken geçirdim. Eldiven ve maske kullandım kucağıma aldığım zamanlarda öpmemeye çok sarılmamaya çalıştım(en zoru buydu) bolbol emzirdim. İlaç zaten kullanamıyorsun çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti doktorum

• Sbcr bunu yanıtladı.

Moonlight0 sen anlatmışsın zaten bacım benimki de benzeri işte 🤣 detaya girmeyeyim ben şimdi

Mirinda tat ve koku kaybi yasamismiydin eger yasadiysan kac gun sonra gecti

Sbcr ben hiç bir şey yaşamadım ya sadece bir gün ağrım oldu biraz eşim korona olduğu için test yaptırayım ne olur ne olmaz dedim pozitif çıktı hiç bir şey hissetmedim ben

Moonlight0 evet çok sıkıntılı durum gecede bazen çok gce yatiyo eşimde beklerken uyuya kaliyo yani o gecenin planı suya düşüyor

Asya36 bizde de aynı durum oluyor ama ben uyandırıyor um uykudan ne yapayım yoksa hiç yapamıcaz bişey.

Riri ben karanlığı çok sevdiğim için gece çok cezbediyor beni. Daha iyi gösteriyorum edeceklerini daha cesaretli olyrm

Konuyla alakasız hanımlar bişey sormak istiyorum

iPhone de sim kart kilitli yazarsa onu parmk iziyle acamazmiyiz kocam telfn sifresini vermiyo bana kndisi de açıp vermiyo bnde gece uyurken parmağıyla okutup açmaya ciliyorum ama acilmiyo sim kart kilitli yaziyo parmk okumuyo

Asya36 normalde telefonlarda birkaç tane şifre kullananlar var mesela eşim yüz tanıma ve normal yazılı şifre yapmış ben yazılı olanla girebiliyorum belki parmak izi şifresi yapmamıştır eşiniz

Eline alınca hemen kullana biliyo yani şifre değil parmak okuma ama ben gece okutunca okumuyo acaba sim kart kilidinin sifresimi var