• Cinsellik
  • Tatlışlaar hangi doğum kontrol yöntemini kullanıyorsunuz?

Bence hepimiz farklı yöntemlerle korunuyoruz. Hadi biraz bilgi alışverişinde bulunalım, belki en iyi yöntemi henüz keşfetmemişizdir, ne dersiniz? ❤️

Peride, başlığı Tatlışlaar hangi doğum kontrol yöntemini kullanıyorsunuz? olarak değiştirdi.

ben dogum kontrol hapi kullaniyorumm ama hormon bantlari turkiyeye gelse keske, onlarin kullanimi cok daha kolaymis

Peride bu tartışmayı sabitledi.

Peride geri çekme ile hamile kaldım oğlum 8 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda ve çokta dikkat ediyorduk ikinci doğumdan sonra doğum kontrol kullanmaya başladım buna güvenebilir miyim onu da bilmiyorum 🤷‍♀️ 😒

YamacDemirinAnnesi Tatlım doğum kontrol hapları %99 gebelikten korur ancak yine de tedbiri elden bırakmamak lazım 😉

İmplanon yaptıran oldu mu merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu

Spiral adet döneminde mi taktırılıyor?

Sld doğumdan sonra adet beklenmeden takıyolar ama doğumdn snra adet olmuşsan adetin 2. Günü takıyolar

• Sld bunu yanıtladı.

Mvldhr 1,5 sene önce doğum yaptım. Spiral düşünüyorum. Adetliyken mi takılıyor onu bilmiyorum onun için sormuştum.

Doğumdan önce yasmin kullanıyodum doğumdan sonra iğne :)

Peride, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
            bir ay sonra

Sld evet bnm gittiğim dr adetin 2. Günü çağırıyo takmak için genelde 2. Gün takıyolar

• Sld bunu yanıtladı.

Mvldhr öyleymiş. Taktırdım ama vücut kabul etmedi galiba. Adetim bittikleri sonra sürekli leke geldi ve adetim de 1 hafta erken geldi. Adet bittikten sonra da böyle devam ederse çıkarttırmak zorunda kalacam galiba 🤦🏽‍♀️

Sld bence zamanla düzene girer vicut alısık olmadığı için tepki gösteriyodur muhtemelen

• Sld bunu yanıtladı.

Mvldhr ilk adetimden sonra düzelme olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum 🤔.