Sexysempanze bide idrara çok çıkıyorum bide akıntım çok fazla önceden hep kokulu olurdu eşkimsi bu ay koku falan yok sadece beyaz akıntı geliyor bilmiyorum dua edelim birbirimize inşallah en yakın zamanda hamile kalırız
2.sezeryan zor mu
seniseviyorum inşallah 🌸
seniseviyorum bende polikistik overliyım ilk oğlum tedaviyle oldu çok basit tedaviyle hamile kalınıyor üzülmeyin tedavisi var onun sağlam işinde iyi bşr doktor bulun
Tugce07 çok teşekkür ederim doktor bana 1 sene deneyip olmazsa tedaviye başlayacagını söyledi
Tugce07 çünkü 1 tane kızım var 2 yaşında o evlendik 3 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım ve şimdide 1 sene boyunca olmazsa öyle tedaviye başlayacagını söyledi
seniseviyorum hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüze göre olur bizde ikincisine uğraşıyoruz doktorumuz bir sene felan bekleyelim demedi tabi her doktor farklı tabi
Beyzaakyl benim ikinci daha kolay oldu valla ne oldugunu anlamdım ayda kendim kalktım ilki çok zordu ikincid çok daha rahttı
Tugce07 aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah en yakın zamanda hamile kalırız rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın