Adet kanınızı kendiniz için 🤮🤮🤮
Büyü konusu
Kizlar ben hic bir zaman buyu muyu gibi seyler yapmadim ve aslinda comta korkarim ama arkadashlarim yapa bilirsin dediler diye burda paylashtim yani ama haklisiniz yapmiycam bir shey gidiyorsa gitsin kismet olan bana olacak
Nazrinka sen o arkadaşlarından da uzak dur bizde bi atâ sözü var “Arkadaşını söyle bana kim olduğunu söyleyim sana ” Benimde bi eltim var azeri 4 sene önce kocasına yapmış bağlama büyüsü 4 senedir kaynımın rusyada düşüp kalkmadığı kadın kalmadı kocası bağlandı boşanmıyor ama hem aldatıyor hem dövüyor yaptığı büyüde ortaya çıktı 1 ay önce şimdi sülalede kimse yüzüne bakmıyo bu işler boş işler tehlikeli işler sen bi cahillik ettin yaptın ömür boyu sana bağlanacak mi sanıyorsun Allah düğümlere üfleyenlerin şerrinden ve ona inananların şerrinden korusun bizleri deli oluyorum böyle konulara 🤨🤨🤨🤨
Nazrinka adet kanıyla büyü mü?? Allah seni ıslah etsin senin gibilerden bizi korusun….
İğrenç
Niloya gece ufacık çıtırtı duysalar altlarına zıçarlar büyüden bahsediyorlar bu işleri basite alanları gerçekten anlamıyorum bilseler zabahlara kadaaaar zıçırtacaklar büyü yapanıda yaptıranıda kendileri çektiği yermeyecek 7 neslide çekecek neyse ben bu konuda daha fazla sinir küpü olmak istemiyorum 🤨🤨🤨
Tamam işte kız vazgeçti 😂 bir anlık duygusal boşluk ile arkadaşlarının yorumları ile kafa karışıklığı yaşamış ve vazgeçti
Nazrinka eşime kızın biri yapmış falcı söyledi ama tutmamış sanırım evli olmak gerekiyor onun tutması için
Nazrinka bi baş çiğ sarımsağı yut pesini adet kanını iç jddjjkherk
Kendinize dert arıyosunuz heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Size hiç AİT olmamış birini kendinize bağlamak için bu kadar uğraşmayın derim aranızda ciddi anlamda bir sevgi bağı olsaydi değil kız kızın tillahı sizi bu şekilde sarsamazdı. Büyü medyum tarzı şeyleri bırakıp ALLAHTAN kendiniz için en hayırlı olanı dileyin ve Sunu unutmayın ‘KÙN FE YE KÚN’ internetten bunu araştırın büyü bakarken sonrası Siz ve inancınıza kalmış…
- Düzenlendi
Nazrinka nolur git bi türkçe öğren
[silindi]
Nazrinka Sen şaşırmışsın. Birincisi gidecek olanı zorla tutmaya çalışman hata. İkincisi adet kanıyla büyü yaptirmayi düşünecek kadar saptırman anormal. Büyü ne ya hiç korkmuyor musun böyle işler çok sıkıntılıdır. Araştır, oku,sorgula ve kendi rizanla vazgeç. Yoksa araniza bi kız girmek yerine hayatına değişik varlıkları dahil etmiş olursun.. Bırak giden gitsin ya!
Beybisiiiii bildim bunu vampir 🧛♀️ büyüsü 😂