Cicilibicili yok be erkeğin bi kere konuşmasından anlarsınız 😀 kidsten geldim canım bende keşke ordaki herkes bilse burayı
Buda benim en güzel hikayem💋
Sexkralicesi aynen ya rezill olmustuk herkes bize baktı kamera falan vardı demekkı dırek geldıler cunku :)
Sexkralicesi biliyorlar da bazıları çok yadırgıyor
bitterdelisi24 ben kamera olduğunu illaki biliyodum sonuçta karanlık ortam hırsızlık çok olur vs açısından ama uyardıklarını bilmiyodum rezillik😀
Cicilibicili boşver onları ben çok sevdim burayı indirdiğimden beri girmiyorum o tarafa sıkıcı geliyo
Sexkralicesi bizemi denk geldi :)) bide istanbul da guzel bi alısverıs merkezi seckın ınsanlar hepsı ah ah :) neyse kmse görmedi :) haha :)
Sexkralicesi ahaha bende😅
Sexkralicesi Bende anlatayım öyleyse eşimle sevgiliyiz daha benim enfeksiyondan hastaneye yatışım verildi 1 hafta kadar annem memleketten geldi yanımda kalıyo falan neyse biz eşimle kudurduk deli olcaz yapamıyoruz diye hemşirelerin de gelip tansiyon falan ölçme saati belli yanımda ki yatakta boş oda tek bana ait neyse hemşire geldi ben damar yolunu sökün duş almam lazım dedim eşimle de o zamanlar sevgiliyiz ama herkese evliyiz dedik yanımda kalabilsin diye neyse hemşire söktü damaryolunu gir duşunu al dedi annem de evime gitmişti dinlenmek duş vs almak için benim 3 gündür kolumda damaryolu olduğu için kolumu kaldıramıyorum kımıldatamıyorum hemşire eşin sana yardımcı olsun duş a gir kapıyı arkadan kitle temizlikçi falan giremesin dedi o an bizim beynimiz de hemen ampuller yandı 😂 beraber girdik duş a hastane de kapıyı da kilitledik başladık mı sevişmeye ayyy efsaneydi 3 günün acısını çıkarttık 1 saat seviştik resmen sesimizi çıkartmadan işimizi hallettik yapamadıklarımızı yaptık ahhahah😂
KirmiziOjeli uyarmıyorlar bende görmedim😂
Nietzsche bak burda da uyarılanlar olmuş 😂 sana iyi insanlar denk gelmiş dokanmamışlar 😂😂
KirmiziOjeli hahabdbamssn bende salonda tektim kimse yoktu yani sevgilimle ben . Belki insafa gelip izlemeyelim demişlerdir 😂 tabi biz seks yapmadık ,şehvetli sevişmeydi sadece 😂
Nietzsche 😂😂 ben olsam uyarmam oturur izlerim herkes uyarmıyordur belki de 🤣
KirmiziOjeli bende uyarmam izlerim 😂😂
Sexkralicesi bizde hep arkaya otururduk boş olurdu çoğu zaman sinema. Hemen elimi atardım pantalonunun içine boşaltırdım elleyerek kocam da beni ellerdi boşalırdım. En sevdiğim şeydi sinema 😂 şimdi olsa becerirdi orda beni bomboşken 😂
KirmiziOjeli haha biz eşimle nişanlıyken kız kulesine çıkmıştık yukarıya çıkana kadar her yer karanlık oluyo merdivenlerin yanında kanepe verdi oturduk orda şimdi ikimizde ateşliyik sevişdik ordaca sonra güvenlik geldi uyardı çok utanmışdım🤭😁