• +18
  • Buda benim en güzel hikayem💋

Sexkralicesi avm sinema salonları içeride dev ekran kamera sistemi ile izleniyor (bilhassa bu gibi durumlar, hastalık vs. için) önce hafif bir Işık tutarak uyarı yapıyorlar daha sonra görevli eşliğinde. Sadece öpüşme yazsanız tamam da ııh no bu olmadı 🤪

Sexkralicesi sen anlatınca kendi hikayem canlandı tekrar kafamda 😂 sinemada yapmıştık eski sevgilimle ben ona sakso çekmiştim o beni eliyle boşaltmıştı filmde tek biz vardık salon bomboştu filmin bitmesine yakın biri girdi içeri neyse ki işimiz bitmişti ama adam suratımıza bakmıştı demek o da bizi kameradan izlemiş aahsjs 😳😂

Cicilibicili ya ne saçmasınız herkes happykidsden geliyo zaten şuan denk geldiğim herkes en fazla 10 gündür üye. Herkese erkek gözüyle bakacaksak ohoo hiö erkeğe benzer yazı yazmış mıyım Allah aşkına😀

Lidya44 bende çok titrerdim heycandan ama yapmadan da duramazdım ağzıma alırken bile zevke geliyorum 😌

Sexkralicesi amma da yaptın 10 günlük üye goremedim ben pek bu postta ama işte son dönemde uygulamalar populerligi arttıkça böyle şeyler olabilir ve sizinde hemen katilıp bu muhabbeti açmanız açısından öyle dedim 😅

Sananebesalak bende çok sakso çektim aman allahım böyle bi işte çalışmak isterdim hergun biri öpüşüyor 😀

bitterdelisi24 ben kamera olduğunu illaki biliyodum sonuçta karanlık ortam hırsızlık çok olur vs açısından ama uyardıklarını bilmiyodum rezillik😀

Sexkralicesi bizemi denk geldi :)) bide istanbul da guzel bi alısverıs merkezi seckın ınsanlar hepsı ah ah :) neyse kmse görmedi :) haha :)

Sexkralicesi Bende anlatayım öyleyse eşimle sevgiliyiz daha benim enfeksiyondan hastaneye yatışım verildi 1 hafta kadar annem memleketten geldi yanımda kalıyo falan neyse biz eşimle kudurduk deli olcaz yapamıyoruz diye hemşirelerin de gelip tansiyon falan ölçme saati belli yanımda ki yatakta boş oda tek bana ait neyse hemşire geldi ben damar yolunu sökün duş almam lazım dedim eşimle de o zamanlar sevgiliyiz ama herkese evliyiz dedik yanımda kalabilsin diye neyse hemşire söktü damaryolunu gir duşunu al dedi annem de evime gitmişti dinlenmek duş vs almak için benim 3 gündür kolumda damaryolu olduğu için kolumu kaldıramıyorum kımıldatamıyorum hemşire eşin sana yardımcı olsun duş a gir kapıyı arkadan kitle temizlikçi falan giremesin dedi o an bizim beynimiz de hemen ampuller yandı 😂 beraber girdik duş a hastane de kapıyı da kilitledik başladık mı sevişmeye ayyy efsaneydi 3 günün acısını çıkarttık 1 saat seviştik resmen sesimizi çıkartmadan işimizi hallettik yapamadıklarımızı yaptık ahhahah😂