Brvnonk tüm sinema salonları kamerayla izleniyor hemde anlık olarak 😀 kadın o yüzden gelip bakmıştır
Buda benim en güzel hikayem💋
Sexkralicesi hergün 1 yeni bilgi 🤣
Bayancokbilmiss hahaha😀
KirmiziOjeli Yaaa neden şimdi senden duydum ya of hatırlayınca iyice bir igrendim opusmustuk hemde baya uzun peki neden izleniyor ki
Brvnonk sanırım böyle olaylardan dolayıdır valla bilmiyorum ki ilişkiye girmeye çalışanlar bile oluyor sinemada. Uyarıyorlar bu tarz hareketleri
KirmiziOjeli ay o kadar da deil de öpüştük baya uzun ellesmeli ins kayıt yapmamışlardir yapsalar da napcsklsrki yeni duydum🙈of ben eskileri hatırlayınca nedense midem bulanıyor keşke eşimden başkasi olmasaydı diyorum. 🤮
Sexkralicesi ya al işte sonra neden şuphe ediyorsunuz neden erkek etiketi yapıştıyorsunuz diyorsunuz daha katilali iki saat olmus sohbete bak bide bizlerden de hikaye bekliyorsunuz ben şok valla😁önceden de okuyup yeni hesap açmis olabilirsiniz ancak böyle yanlış izlenim oluyor genelde
Brvnonk boşver kız deneyim olmuş işte amaan bu sefer aklın dışarda kalırdı 😅
Sexkralicesi bende tam yapıcakken gorevlı geldi sizi dısaeı alablırmıyız dedi cok utanmıstım :)
Sexkralicesi bizde eşimle sevgiliyken gizli gizli buluştuk 1 kez o şehir dışındaydı çok uzaktık hazır gelmişken beni görmek istedi ben ne kadar hayır desemde onun ısrarıyla buluştum tabi anneme arkadaşıma gidiyorum dedim sevgilim arabayı almış beni yan mahallede bekliyor bende biri görecek diye gizli gizli gidiyorum hep etrafıma bakıyorum kimsecikler yokken hop arabaya atlıyorum eşim köyden bi yarım saat uzaklaştırdı beni köy dışına çıktık resmen ormanlık alanda durduk arabadayız bende bi heyecan utaniyorumda eşim yanıma geldi önce sarıldı bana tabi bana sarılınca ben titriyorum o heyecanı anlatamam size sonra bana baktı öyle bişeyler dedi bana dudaklarımdan öptü ben hem korkuyor hem titriyor hem heyecanlıyım o an hemen sarıldım ama öyle böyle bırakamadım sımsıkı sarıldım eşime bana öyle sonra gene öpmeye başladı boynumdan dudaklarımdan yavaş yavaş elini tişörtümün altından memelerime doğru indirdi ve ellemeye okşamaya başladı o an bende zevke geliyorum tabi yapma da demiyorum biri görecek falan da artık umrumda olmuyor eşim tışortumu çıkardı iç çamaşırımı sıyırdı ve memelerimi öpmeye yalamaya ısırmaya başladı çok güzeldi yavaş yavaş aşağı doğru indi bende etek giyimişim kilodumu çıkardı arabada uzattı beni biraz sıkıştık ama olsun başladı yalamaya öpmeye sonra elimi penisine götürdü o an zaten bitiyorum ilk defa görcem ya çıkardım eşim ağzıma koydu biraz yaladım eşim bacak aramda biraz getirip götürdü ama koymadı o konuda beni zor duruma sokmak istemedi kendini tuttu ama göğüslerime boşaldı çok güzeldi eşim yaşamayı çok sever o gün 1 saat belki sürekli bacak aramı memelerimi emdi yaladı çok güzel bi gün geçirmiştik o günü asla unutmam göğüslerimde ısırma izleri vardı Allahtan görünmuýo eve geldim duş alaçam eşime morarttın beni diye mesaj atıyorum o da fotoğraf istiyo benden tabi çekip atıyorum Allahım çok güzel günlerdi şimdi evliğiz 1 çocuğumuz var çok şükür çok seviyoruz birbirimizi ilk günkü gibiyiz ikimizde bayılıyoruz sexse her gece hemen hemen yaparız ama şimdi ayrıyız ben köye geldim ve çok özledim eşimi inşallah bir an önce kavuşuruz uzun oldu ama bende anlatmak istedim🔥😋🤭🙃
- Düzenlendi
Sexkralicesi avm sinema salonları içeride dev ekran kamera sistemi ile izleniyor (bilhassa bu gibi durumlar, hastalık vs. için) önce hafif bir Işık tutarak uyarı yapıyorlar daha sonra görevli eşliğinde. Sadece öpüşme yazsanız tamam da ııh no bu olmadı 🤪
Sexkralicesi sen anlatınca kendi hikayem canlandı tekrar kafamda 😂 sinemada yapmıştık eski sevgilimle ben ona sakso çekmiştim o beni eliyle boşaltmıştı filmde tek biz vardık salon bomboştu filmin bitmesine yakın biri girdi içeri neyse ki işimiz bitmişti ama adam suratımıza bakmıştı demek o da bizi kameradan izlemiş aahsjs 😳😂
KirmiziOjeli 😅😅napiyim ya ben igrenirim öyle
Bayancokbilmiss buraya öyle seyler yazildiginş bilmiyodum🤣
Cicilibicili ya ne saçmasınız herkes happykidsden geliyo zaten şuan denk geldiğim herkes en fazla 10 gündür üye. Herkese erkek gözüyle bakacaksak ohoo hiö erkeğe benzer yazı yazmış mıyım Allah aşkına😀
bitterdelisi24 ohaa gerçekten mi 😀🤭🤭🤭🤭
Lidya44 bende çok titrerdim heycandan ama yapmadan da duramazdım ağzıma alırken bile zevke geliyorum 😌
Sexkralicesi amma da yaptın 10 günlük üye goremedim ben pek bu postta ama işte son dönemde uygulamalar populerligi arttıkça böyle şeyler olabilir ve sizinde hemen katilıp bu muhabbeti açmanız açısından öyle dedim 😅
deleted77 çok utandım şuan 🤭
Sananebesalak bende çok sakso çektim aman allahım böyle bi işte çalışmak isterdim hergun biri öpüşüyor 😀