• +18
  • Öyle bi içimden geldi 🤪

• [silindi]

Olivetti

ZRaporu kızlar yüzüm minyon yaşımı göstermiyorum 🤦🏻‍♀️

• [silindi]

Pardon kızlar siz ulaşamadığınızın delisi olduğunuz için böyle özgür hikayeler size kurgu geliyor sizde haklısınız 🤞🏼 özgür bi seks hayatım var sizin gibi oturup kocamla sevişemiyoruz beni boşaltamıyor bana oral yapmıyor vs vs vs diye yazsaydım yalan bile olsa inanırdınız 🖕

[silindi] ben genelde ne yazsalar inanırım ya sıkıntı yok 😂😂 ben kamilim desen yine inanırım yani 😂. Ama şey bana böyle katıldığı ilk günlerde direk sex hikayesi falan anlatanlar birazcık şey geliyo değişik ve soğuk . Hayat senin hayatın istediğini yaşa yaz çiz bize saygı duymak düşer 😂

• [silindi]

[silindi] wowww çok güzel hikaye, dibine kadar yaşamışsın etkilenmedim diyemeyeceğim😅 inşallah leo ile evlenirsin yakışırırsınız 💖

• [silindi]

Olivetti Kamil olayi beni aldı fjdjsjsjsjsaj 😂😂😂😂😂😂😂

[silindi] iki şeye takıldım. Birincisi sanki her şey plansızmış öylesine gelişmiş gibi anlatmışsınız ama pek öyle görünmüyor yumuşatmaya gerek yoktu 😂 ikincisi de bizim Türkiye’de 1.70 kıza at gibi derler neresi minyon 😂 (yanlış anlaşımasın bende 1.75′im böyle minyon mu olur😂)

• [silindi]

ersemidil kuzucum leo Rus ve 195 kız kardeşi var 11 yaşında 175 düşün ben yanında minyonum 😁