Gizzemm yaşını başını almış insan sonuçta çocuk değil nasıl giyinmesi gerektiğini biliyordur bence uyarırsan sen kötü olursun ama sen bilirsin yine de🤷🏼‍♀️

deleted13 yani ben de o yüzden diyorum zaten ben açık olduğum halde onun gibi giyinmem evde misafir varken o kapalı olduğu halde bile bu şekilde gayet rahat gezebiliyor

Gizzemm Canım benim sevgili kardeşim 😂😂sen bırak açık giyinmesini felan , bu davranışlar normal değil yani bizim toplumumuza göre normal kabul görür şeyler değil.

Naz12 sesimi çıkartmıyorum 1 senelik evliyim bu bizde ilk kalışları da değil ama ben onu ilk defa eşim varken böyle gördüm garip geldi yani ayrıca onu kıskanmayacağımı bilir genelde kendimi gayet beğenen bir insanım bana kendisi söylüyor güğüslerin şöyle güzel buran böyle güzel gibisinden

Poyraztaha30 normalde her gün birbirimizi arar konuşurduk falan öyle olunca mesafe koymaya karar verdim zaten bayramdan beri hiç arayıp sormuyorum bayram tatilinde de kaç defa aradılar şuraya gidelim buraya gidelim diye gitmeye gerek duymadım

Gizzemm eltiniz kapalı ve evde öyle mi dolaşıyor? Bende tesettürlüyüm kendi evimde ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez ama babamın evinde dahi dikkat ederim şort kısa kollu olur dekolte bile dikkat ederim eltiniz e bir şey demenize gerek yok ben doğru bulmuyorum böyle insanlara laf anlatmaya calısmayı zaten aklı başında olsa böyle giyinmz açık insanlar bile bir erkek yanında dikkat eder

ZRaporu yukarda biraz bahsettim davranışlarından eğer okursanız hak verirsiniz zaten nedne bu kadar takıldığıma yaşını başını almış diyorsunuz ama normalde çocuk gibi davranan birisi eşimi kendi eşinden daha çok seviyormuş öyle dedi geçen gün

Gizzemm ben açık halimle bile kaynımın yanında rahat giyinmiyorum eminim eltim rahatsız olur diye kapalı çünkü. Kapalı bi insan nasıl evde öyle dolaşır ki ne anlamı kaldı kayın sonuçta. Yerinde olsam şortumu askılımı giyerdim ben de kasmazdım boşuna

deleted13 ben de onu anlatmaya çalışıyorum işte ne yapsam ne etsem bilemedim ki en son birkaç ay önce eşimi mutfakta sıkıştırmış yüzünü falan mıncıklıyordu manyak sonra tavır aldım ona karşı eşimle de konuştum yine yaklaşıyor ama eşim ters davrandığı için bir şey diyemiyor garip biri

Gizzemm eşinizden büyükmüş Belki tavırları o yüzdendir fakat siz eşinize belirtin tepkinizi onun eşi de rahat demekki

CesurCivCiv ben açık olduğum halde her şeye dikkat ediyorum normal bir tişört giydiğimde bile acaba önüm açılmış mı şöyle mi böyle mi diye tedirgin plurken eltim maşallah bir memesinin ucu gözükmüyordu

KirmiziOjeli sadece kıyafet değil ki yukarda da yazdım eşime karşı aşırı cıvık davranan birisi uyarmama rağmen böyle ben de arayı açtım biraz

Gizzemm Eltine desen İşin içinden çıkamazsın kıskanç,iftiracı olursun benden demesi,iş eşinde bitiyor aslında eşinin buna dur demesi gerek uygun bir dille uyarabilir.Hiç hoşlanmam böyle el şakalarından okurken bile tuhaf oldum,ayrıca ne münasebettt gitsin kocasını mıncırsın!!!

deleted77 kayınpederim vefat etmeden önce onun yanında da aynı bu şekilde giyinirmiş utanmadan kaynım da hiç ağzını açmazmış

deleted13 gördüğüm gün eltime tavır aldım eşimle tartıştım o gün bugündür eşim yanına yaklaştırmıyor zaten

Gizzemm iyi yapmışsın laubali insanları sevmem. Tabii eşinin davranışı önemli eğer öyle bi insan değilse boşver sen mesafeli kal hep

Gizzemm evet onları da okudum zaten mesele açık giyinmek değil onu da anladım. Sıkıntılı bir durum. Ama eşinin bozması lazım bence böyle durumlarda. Yanağını sıkıyorsa ne yapıyorsun diyip terslemesi lazım. Yanında oturuyorsa yenge abimin yanına geç biz karımla rahat oturalım falan demesi lazım. O susarsa daha çok yüz alır benden demesi.

KirmiziOjeli eşim asla öyle biri değildir zaten hiç görmedim baktığını aynen sizin de dediğiniz gibi mesafe koymaya karar verdin