Elti
Gizzemm Canım benim sevgili kardeşim 😂😂sen bırak açık giyinmesini felan , bu davranışlar normal değil yani bizim toplumumuza göre normal kabul görür şeyler değil.
Poyraztaha30 normalde her gün birbirimizi arar konuşurduk falan öyle olunca mesafe koymaya karar verdim zaten bayramdan beri hiç arayıp sormuyorum bayram tatilinde de kaç defa aradılar şuraya gidelim buraya gidelim diye gitmeye gerek duymadım
Gizzemm eltiniz kapalı ve evde öyle mi dolaşıyor? Bende tesettürlüyüm kendi evimde ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez ama babamın evinde dahi dikkat ederim şort kısa kollu olur dekolte bile dikkat ederim eltiniz e bir şey demenize gerek yok ben doğru bulmuyorum böyle insanlara laf anlatmaya calısmayı zaten aklı başında olsa böyle giyinmz açık insanlar bile bir erkek yanında dikkat eder
- Düzenlendi
Gizzemm ben açık halimle bile kaynımın yanında rahat giyinmiyorum eminim eltim rahatsız olur diye kapalı çünkü. Kapalı bi insan nasıl evde öyle dolaşır ki ne anlamı kaldı kayın sonuçta. Yerinde olsam şortumu askılımı giyerdim ben de kasmazdım boşuna
Gizzemm eşinizden büyükmüş Belki tavırları o yüzdendir fakat siz eşinize belirtin tepkinizi onun eşi de rahat demekki
CesurCivCiv ben açık olduğum halde her şeye dikkat ediyorum normal bir tişört giydiğimde bile acaba önüm açılmış mı şöyle mi böyle mi diye tedirgin plurken eltim maşallah bir memesinin ucu gözükmüyordu
KirmiziOjeli sadece kıyafet değil ki yukarda da yazdım eşime karşı aşırı cıvık davranan birisi uyarmama rağmen böyle ben de arayı açtım biraz
Gizzemm Eltine desen İşin içinden çıkamazsın kıskanç,iftiracı olursun benden demesi,iş eşinde bitiyor aslında eşinin buna dur demesi gerek uygun bir dille uyarabilir.Hiç hoşlanmam böyle el şakalarından okurken bile tuhaf oldum,ayrıca ne münasebettt gitsin kocasını mıncırsın!!!
Gizzemm eltin kapalı be eşin evdeylen öyle mi geziyor
Gizzemm iyi yapmışsın laubali insanları sevmem. Tabii eşinin davranışı önemli eğer öyle bi insan değilse boşver sen mesafeli kal hep
bisadekahve sözde kapalı işte 🤷🏻♀️
Gizzemm evet onları da okudum zaten mesele açık giyinmek değil onu da anladım. Sıkıntılı bir durum. Ama eşinin bozması lazım bence böyle durumlarda. Yanağını sıkıyorsa ne yapıyorsun diyip terslemesi lazım. Yanında oturuyorsa yenge abimin yanına geç biz karımla rahat oturalım falan demesi lazım. O susarsa daha çok yüz alır benden demesi.
KirmiziOjeli eşim asla öyle biri değildir zaten hiç görmedim baktığını aynen sizin de dediğiniz gibi mesafe koymaya karar verdin