Elti
Gizzemm valla duruma eşin mi el atar sen mi söylersin bilmiyorum yani eşinin uyarması lazım senin tavrını belli etmen lazım bi destur çekip evde yalnız olmadığını göstermeniz lazım
Gizzemm atleti de eskimiş yazık transparan olmuş 😂
Bir de böyle söylemler hayatınız boyunca asla yapmayın,ayakkabısı yırtık olur,çorabı delik olur…olur da olur.Dış görünüş kılık ,kıyafet bu tarz şeyleri gündem getirmeyin sevmediğiniz biri bile olsa…🌹
Gizzemm yok hak veriyorum laubali davranış aile içinde bile olsa en nefret ettiğim şeydir. Sadece siz o aileye sonradan katıldığınız için söylemek size düşmez demek istemiştim
Gizzemm gerçekten kapalı olduğuna emin miyiz
Gizzemm Canım o kapalı değildir ya sizi kandırıyor 🤣🤣kötü kötü şeyler söylemeyecem (içimden söylüyorum)
Annesivekizi anladım eşim mesafe koydu zaten o yanına gittiğinse falan tersliyor
Gizzemm cok haklisin bu tur seyler bizim toplumumuzda hos karsilanmaz.bence eltine degilde esine soyle senin yaninda boyle giyinmesin de. O da abisine soylesin esine soyle giyimine dikkat etsin ben utaniyorum desin.ben acik oldugum halde dikkat ediyorum de.boylece cozulur belki sorun
Gizzemm 0o nasil bir kapali ya :( hayirdir kaynina günah degilmiymiş mi ?
Desene abla sen kapalisinda eşim sana mahrem mi de böyle dolasion
Gizzemm ben olsam söylerim yani rahatsız oluyorum biraz kendine çeki düzen ver derim bunun kendine güvenmemeyle alakası yok tatbiki kendisinde güzel bi bayandır ama neden eşinin yanımda böyle saçma şeyler giyiyorki ay ben deli olurdum heralde Allah yardımcın olsun canım 🙏
saripapatya ilk defa böyle gördüm eşimin yanında bir dahakine tepkimi veririm zaten