Gizzemm iyi yapmışsın laubali insanları sevmem. Tabii eşinin davranışı önemli eğer öyle bi insan değilse boşver sen mesafeli kal hep

Gizzemm evet onları da okudum zaten mesele açık giyinmek değil onu da anladım. Sıkıntılı bir durum. Ama eşinin bozması lazım bence böyle durumlarda. Yanağını sıkıyorsa ne yapıyorsun diyip terslemesi lazım. Yanında oturuyorsa yenge abimin yanına geç biz karımla rahat oturalım falan demesi lazım. O susarsa daha çok yüz alır benden demesi.

KirmiziOjeli eşim asla öyle biri değildir zaten hiç görmedim baktığını aynen sizin de dediğiniz gibi mesafe koymaya karar verdin

ZRaporu yanına oturduğuna bir şey demiyor eşim ama el şakalarına falan tepki veriyor artık en son gördüğümde tartıştım sen evlisin artık kendine gel vs şimdi hemen tersler zaten

Gizzemm rahat birisi demekki fakat eşinizde ona müsemma göstermemeli önce uyarıyı ona yapın ve mesafenizi koyun.

Gizzemm biraz arsız tabiatlı kadın sanırım. Mesafe koymaktan başka çaren yok. Yoksa evliliğinde huzur kalmaz. Eltim olmadığı için şükrettim 😅

ZRaporu aah ah hem eltiden hem görümceden çektiğimi bir ben bilirim bayramın ilk günü eltim gitti 2 gün önce de görümcem geldi bize kalmaya 1 hafta gitmez şimdi 🤷🏻‍♀️

deleted77 ben uyarı yapmadım eşim normalde el şakalarını seven birisi benimle falan çok şakalaşır en son gördüğümde eşimle tartıştım daha yanına yaklaştırmıyor

Gizzemm valla duruma eşin mi el atar sen mi söylersin bilmiyorum yani eşinin uyarması lazım senin tavrını belli etmen lazım bi destur çekip evde yalnız olmadığını göstermeniz lazım

Gizzemm atleti de eskimiş yazık transparan olmuş 😂

Bir de böyle söylemler hayatınız boyunca asla yapmayın,ayakkabısı yırtık olur,çorabı delik olur…olur da olur.Dış görünüş kılık ,kıyafet bu tarz şeyleri gündem getirmeyin sevmediğiniz biri bile olsa…🌹

deleted13 küçümsemek amaçlı söylemedim durumları bizden çok daha iyi zaten bilerek onu giymiş gibi geldi bana

Gizzemm yani bence giyinişinden çok bu tavırların takılmalısın. Aşağıda da gördüm eşimin yüzünü mıncırıyor falan yazmışsınız hiç normal değil bence ben bunlardan rahatsız olurdum. Eşiniz neden izin veriyor onu anlamadım?

Gizzemm yok hak veriyorum laubali davranış aile içinde bile olsa en nefret ettiğim şeydir. Sadece siz o aileye sonradan katıldığınız için söylemek size düşmez demek istemiştim

Gizzemm Canım o kapalı değildir ya sizi kandırıyor 🤣🤣kötü kötü şeyler söylemeyecem (içimden söylüyorum)

Mirinda evlendiğim zaman rahatsız olduğumu belirttim pek dinlemedi eşimle konuştum ben de artık öyle samimiyetleri yok zaten uzun zamandır

Gizzemm cok haklisin bu tur seyler bizim toplumumuzda hos karsilanmaz.bence eltine degilde esine soyle senin yaninda boyle giyinmesin de. O da abisine soylesin esine soyle giyimine dikkat etsin ben utaniyorum desin.ben acik oldugum halde dikkat ediyorum de.boylece cozulur belki sorun