100419 12 yasinda dovdugunuz cocuk?? Farkında misiniz ki haklida.. herkesin kendi bir duzeni vardir ve siz evlenip gitmissiniz artik kendi eviniz, kendi düzeniniz var. Ornek vereyim ablam evliydi ama gelirler bizde kalirlar ederlerdi. Benim odamda yatarlardi esiyle beraber bende salonda kalirdim ederdim rahat edemezdim, rahat giyinemez, rahat dusa giremez , rahat uzanamazdim. Bu durum artik canimi sıkardi.. 3 ay annenizde kalmissiniz. Evimizde bocek gordum diye 1 hafta kaynanamda kaldik fobim var o yuzden titreme alir beni esim artik patladi ben evimi özledim perisan oldum dedi kendi annesinde kaldığımız halde dusun. Esinde evini ariyordur emin ol.ama sana birsey demiyordur. Kiz kardesin de hakli herkesin kendi duzeni vardir ve 3 ay bos.bi zaman degil uzun.bi süre ve oylede boylede evinizde cocugunuza bakmaya alismak zorundasiniz. 12 yaşındaki çocuğa vurmaniz da hic normal değil benimde 12 yasinda kardesim var arada cok dengesiz konusur eder konusarak hallederim siddetle cozum mu olurmuş ya