Birgenckizingizlidefteri yok değilim 7 aylık evliyim canım yeni evli sayılırım
Fantazi kelepçe kırbaç seti
Mervegizem ay ne güzel yeni evlisin buradan öğrenecek çok şey var gerçekten epeydir uzaktan okuyorum ama aktif olmaya karar verdim bende 😽
Sinyorita_12 kullanmadık hiç. Ama alsak kullanmayı unuturuz biz uğraşamam öyle seylerle 😂😂😂 adam görünce dayanamıyor koparır atar kelepçeyi deli gücü gelir 😂
Hangi sitee
Antisosyalmom ashhsjs bugün forum da aşırı komik yorumlar var. Niye bu kadar gülüyorum bilmiyorum 😂 Benim eşimin işi gereği kelepçesi var gaza geldim deneyeceğim ajshshs deli gücüde gelse koparamaz 😂😂😂
Bisaniye ahshalahahah evde gül kız gül polis mi.eşin 😂
Antisosyalmom No 🙈 Tcdd güvenlik 😂
Bide anahtar kırılıyormuş ahshshsh 😂
Bisaniye ahahaha öyle kalıyormuş adam ay cok gülerim kimseye bu durumu acıklanamazda 😂😂
Antisosyalmom ahahahahahah 😂😂 B.k yolu bu iş ama deneyeceğim 😂😂😂
Bisaniye benim adam sıkılır yapamam ben 😂
Antisosyalmom Kendimide güvenip emanet etmem p.çlik olsun diye beni yatağa kelepçeler içerde film izler ahahhah😂
Bisaniye ahahaha adam rahatca izler işte 😂😂😂
Antisosyalmom Hahahhahaha dost musun düşman mısın ? 😂😂
Bisaniye sana dostum ahshakak 😂😂 kız adamlar bazen rahat kalmak istiyor 😂
Antisosyalmom Hiç veremem o fırsatı en çok dinlenmek benim hakkım 😂😂 bebeyle ikisini bağlayıp ben izleyebilirim 😂😂 konu fanteziden nerelere geldi 😂😂😂
Bisaniye ahahah yorgun analığa geldi konu😂😂
[silindi]
Sinyorita_12 düşünsenize o seti komşuya teslim ediyorlar 😅😅😅😅
[silindi]
Birisii ben de krize girerim herhalde 🤣🤣🤣 ay gozumun önüne geldi de en fazla gecelik giyerim tamam zaten olaylar kendiliğinden gelişiyor
[silindi]
Bisaniye ay Allah iyiliğini versin🤣🤣🤣🤣 bebeyle bağlamak nedir garibin ne suçu var