Kizlar merhaba, ben lazer yaptirmak istiyorum bayadir arastiriyordum sonrasinda bir tane salonla gorustum bana 6 seans ozel bolge, koltuk alti, yarim bacak 1300 civari soyledi 2 ayda bir buz lazer acikcasi bana seansi cok az parasida seansina gore cok fazla geldi sonra baska bir salonla gorustum cok temiz merkezdekiler cok iyi ve guzel anlattilar Alexandrite baslik ve buz lazer oldugunu kil tipine gore islem yapildigini soylediler suan kampanyada olup 10+3 seans ayni ozel bolge koltuk alti ve yarim bacak taksitli 1100 nakit 950 dediler her ay ve bana cok iyi geldi acikcasi bir kac kez Alexandrite basligin daha guzel sonuclar verdigini duymus ve okumustum o yuzden yaptiranlar sizce nasil iyimi seanslari falan internetten guzellik salonunun yorumlari hep olumlu ve guzel onada baktim onerileriniz nelerdir bana bir soylermisiniz biktim bu killardan artik 😅

LiTeraRy ben 1 sene kadar alex olandan yaltirmistim ama hamile olunca kestim nerdeyse yok denecek kadar ama yok degil maalesef tüylere göre hormona göre degisiklik gösteriyor agda yapinca tüyler kendini yeniliyor ama asla tüyler kendini hissettirmiyor suan yine gidiyorum ama hic gidesim yok ise yaramiyormus gibi hissediyorum hic bitmeyecekmis gibi

Cicilibicili yaa zaten tamamen bitmez diye hepsi dedi sadece tuy seklini alacak dediler kesersiniz yada 3 4 ayda biz agdaya gelirsiniz dediler bana siz kac seans gittiniz 🤦‍♀️

LiTeraRy Bende Alexandrite lazere gitmiştim 12 seans +1 seansta cilt bakımı hediyeli 1500 gibi bir ücret ödemiştim. Bence Alexandrite yaptırmanı öneririm güzel sonuçlar aldım sarışın olduğum için tüyler biraz geç döküldü ama sonuç olarak memnunum 🙃

LiTeraRy ben aleksandir yaptirdimm 5 sene falan oluyor toplamda 8 seansti yanlis hatirlamiyorsam koltuk altımda.ve bacaklarımda tamamen bitti ozel bölgemde ustlerde hic kalmadi sadece ortakismindabiraz cikiyor onuda eldivenle aliyorum muthis rahatlık kil tuy alma derdim yok hic ama her kil tipinde aynı etkiyi gostermeyebiliyor siyah ve cok tuylu kisilerde daha etkili deniliyor ama bende aksine sariydi tuylerim yinede bitti yani tavsiye ederim

LiTeraRy ben bekarken gidiyordum saniri. 11 seans gittim ama bazen aksattigimda oldu simdi de 2 keredir gidiyorum nerdeyse yok ama olanlar da 3 ayi bulunca altta olanlar epey uzuyor boy olarak çok cılız ama tüyler

LiTeraRy Alexandrite başlık buz lazer diye birşey duymadım hiç .Fiyatı da çok az geldi bana .Doktor çalıştırılan bir merkeze mi gittiniz .Bana IPL kullanacaklar gibi geldi de 🤗

Akrep yaa oylemi insallah bende sonuc alirim birde bazi yerlerde sahte makine kullanimi falan oluyormus onu nasil anlayabilirim acaba bilginiz varmi 🤦‍♀️

Mera3939 benim bacaklarim cok az ama ozel bolgem ve koltuk altim hem siyah hemde cok guzel etki eder diye dusunuyorum insallah bizde guzel sonuclar aliriz 🌹🙏

Cicilibicili okadar banada olur diye anlattilar zaten canim yuzde yuz bitmez diye okadar bile gitse bana kafi valla yaa biktim 🤦‍♀️

Defnee evet canim basliklar oluyor tuy kokune gorede degisuyor bende senin dedigini duymadim canim ipl ne oluyor pek bilgim yok bu konularda 🤦‍♀️

LiTeraRy ıpl kıl köklerini uyutan bir sistem gittiğin sürece etki eder bırakınca tekrar çıkar .Eğer alexandrite kullanıyorlarsa onda buz başlığı yok .Gittiğin yerin Instagram hesabı var mı oradan hangi makinayı kullanıyorlar bakarız .O zaman anlaşılır doğruyu söyleyip söylemedikleri

LiTeraRy İnanın bende şuanki gibi bilgili değildim o zamanlar hiç araştırmadım ama sonuç korktuğum gibi olmadı. Güzellik merkezinde yaptırmıştım herşey iyi güzeldi fakat her seansımda bana krem cilt ürünleri falan satmaya çalışıyorlardı baya dil döküyorlardı 😂 tüm bacak, koltuk altı, genital bölge gittim genital bölgenin alt kısmında nem oranı sürekli olduğu için tüy kaldı eskisi gibi olmasada. Onlarıda 3 haftada bir falan kendim hallediyorum. üst kısmında hiç çıkmıyor . Bacak ve koltuk altımda hiç yok başlarda tüylerim sarı olduğu için azalma olur tüylerin kalır dediler ama kalmadı Allaha şükür. Bence kesinlikle yaptırmalısın çok büyük rahatlık 🙏🏼

Cicilibicili Hayır öyle demek istemedim .Alexandrite tabiki çok etkili bir lazer .Hatta bende alexandrite lazere gidiyorum.Ama maalesef piyasada dolandırıcı çok fazla .İnsanların bilgisizliğinden faydalanıp ıpl cihazlarını alexandrite veya buz lazer olarak pazarlıyorlar