Kızlar ilk defa 10 gun arayla 2.adetimi görüyorum ilkini 28 temmuzda olmuştum 5 gün sürdü bittikten 5 gün sonra da 8 agustosta 2.si başladı belim felaket ağrıyor düşük mu yapıyorum acaba dedim ama yani 5 günde hamile kalıpta düşük yapılmaz herhalde stresten mi oluyor acaba resmen sabah kalkamadım hicbir yerim tutmuyor
Ayda 2.âdet
papatya_ bende 23 unde olmustim en son 6 gun sinra temizlendim 28 inde yanı daha 2 hafya var benim de regl olmama ama bende de ara ara kan geliyor hatta post açmıştım anlamadım bende niye
Boyle oldu
urkutucumelek ebe stresten de olur dedi bugun banada
papatya_ stres yapacak ben bisey yapmadım açıkçası sen yaptın mi 😁
urkutucumelek ben yapıyorum arada bebekle uğraşması zor ya🤦♀️
papatya_ kac aylık Allah yardımcın olsun cnm
urkutucumelek tesekkur ederim 10 aylık valla mahvediyo beni çok fena her yere tirmaniyo kimseye de gitmiyo hep üzerimde
papatya_ benimki de 10 aylık 13 ekim doğumlu yA bizimki de tırmanmıyor
Surekli bana yapışık cidden bizim kız da oyle
urkutucumelek bizde 14 ekimliyiz😍oğlum var bir tane sağolsun bütün gün arkasindayim
papatya_ ya 1 gun var aralarında ben orumcege katiyorum birsz olsun işimi oyle hallediyorum valla
urkutucumelek keşke benimki de dursa aşağıya atıyor kendini
papatya_ 10 ay boyunca hep sen mi ilgilendin cnm genel olarak biz ilgileniyoruz da zaten babasında falan durmaz mu
papatya_ bende doğumdan sonra 40ım çıktı iki gün sonra adet oldum 9 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar adet oldum 8 9 gün sürdü o da. Ama doğum kontrol hapına başlamıştım ondan olduğunu düşünüyorum. Sanırım doğumdan sonra adet düzensizliği normal
urkutucumelek maalesef eşimin işi yoğun olduğu için hep ben ilgilendim o yüzden anneye bağlı oldu