Kızlar ilk defa 10 gun arayla 2.adetimi görüyorum ilkini 28 temmuzda olmuştum 5 gün sürdü bittikten 5 gün sonra da 8 agustosta 2.si başladı belim felaket ağrıyor düşük mu yapıyorum acaba dedim ama yani 5 günde hamile kalıpta düşük yapılmaz herhalde stresten mi oluyor acaba resmen sabah kalkamadım hicbir yerim tutmuyor

papatya_ bir doktora görünün isterseniz benim arkadaşım da sizin gibi bazen ayda 2 defa veya daha fazla adet görüyordu doktor yumurtalıklarında tembellik olabilir demişti

Gizzemm Benim normalde 38 günde bir olurdu yumurta tembelligi vardi zaten doğumdan sonra anca düzene girdi dedim ilk defa böyle olunca korktum doktora da gidicem randevu alıp 🙏teşekkür ederim

papatya_ bende 23 unde olmustim en son 6 gun sinra temizlendim 28 inde yanı daha 2 hafya var benim de regl olmama ama bende de ara ara kan geliyor hatta post açmıştım anlamadım bende niye
        Boyle oldu

papatya_ benimki de 10 aylık 13 ekim doğumlu yA bizimki de tırmanmıyor
          Surekli bana yapışık cidden bizim kız da oyle

papatya_ 10 ay boyunca hep sen mi ilgilendin cnm genel olarak biz ilgileniyoruz da zaten babasında falan durmaz mu

papatya_ bende doğumdan sonra 40ım çıktı iki gün sonra adet oldum 9 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar adet oldum 8 9 gün sürdü o da. Ama doğum kontrol hapına başlamıştım ondan olduğunu düşünüyorum. Sanırım doğumdan sonra adet düzensizliği normal