papatya_ Gizzemm Benim normalde 38 günde bir olurdu yumurta tembelligi vardi zaten doğumdan sonra anca düzene girdi dedim ilk defa böyle olunca korktum doktora da gidicem randevu alıp 🙏teşekkür ederim
urkutucumelek papatya_ bende 23 unde olmustim en son 6 gun sinra temizlendim 28 inde yanı daha 2 hafya var benim de regl olmama ama bende de ara ara kan geliyor hatta post açmıştım anlamadım bende niye Boyle oldu
papatya_ urkutucumelek tesekkur ederim 10 aylık valla mahvediyo beni çok fena her yere tirmaniyo kimseye de gitmiyo hep üzerimde
urkutucumelek papatya_ benimki de 10 aylık 13 ekim doğumlu yA bizimki de tırmanmıyor Surekli bana yapışık cidden bizim kız da oyle
urkutucumelek papatya_ ya 1 gun var aralarında ben orumcege katiyorum birsz olsun işimi oyle hallediyorum valla
urkutucumelek papatya_ 10 ay boyunca hep sen mi ilgilendin cnm genel olarak biz ilgileniyoruz da zaten babasında falan durmaz mu
papatya_ urkutucumelek maalesef eşimin işi yoğun olduğu için hep ben ilgilendim o yüzden anneye bağlı oldu
Kalkyerineyat papatya_ bende doğumdan sonra 40ım çıktı iki gün sonra adet oldum 9 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar adet oldum 8 9 gün sürdü o da. Ama doğum kontrol hapına başlamıştım ondan olduğunu düşünüyorum. Sanırım doğumdan sonra adet düzensizliği normal
papatya_ Kalkyerineyat doğum kontrol hapı yapar mi bende kullanıyorum benimki de ondan olmuş olabilir sanırım
Kalkyerineyat papatya_ Cerazette kullanıyorum, adet düzensizliği yapıyormuş çoğu kişiden de duydum. Haptan olabilme ihtimali var evet