Nietzsche Hadi bakalım en çok görmek istediğiniz kişiyi etiketleyin, güvenilir biriyseniz özelden fotoğraf bile atan olabilir 😂😂
Olivetti Nietzsche bişi dicem kimseyi merakta etmiyorum fotosunu falan görmekte istemiyorum 😂😂 ama fikirlerine değer verdiğim, kafamın uyuştugu veya beni cok güldüren bir kaç kişi ile ciddi ciddi oturup çay kahve keyfi yapmak isterdim ☺️ @deleted13 @Nietzsche @KirmiziOjeli Aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var alınmak gücenmek yok
deleted13 Nietzsche @Olivetti @Nietzsche @KirmiziOjeli Sizinle birer kahve içip bi lunapark yapmak isterdim fantaziye bak😂
Mirinda Nietzsche ahahahha çok iyi post olmuş😂 ben 1. @Rouge çok tatlı minnoş biri gibi geliyor 2. @KirmiziOjeli sarışın fıstık gibi bir kadın geliyor gözümün önüne 3. @Olivetti bu çılgın yorumların altında yatan yüzü merak ediyorum 😂
KirmiziOjeli Olivetti deleted13 Mirinda Miskin Rouge ZRaporu Orange-woman Ya neredeyse merak ettiğim herkes beni etiketlemiş çok mutlu oldum 😅 Keşke real de arkadaş olsaydık aşırı eğlenmez miydik be 🥲 @Nietzsche niçe sensiz olmaz 😅
Tazeannee Olivetti Gerçekten burada birkaç kişi var yazıları,düşünceleri,hemen her konuda insanlara yardım eden mükemmel isimler💐 var ben de onları çok merak ediyorum çok da tebrik ediyorum ama etiketlemeyi bilmiyorum 🤦🏻♀️
Marti Nietzsche aynen ya profil resmi zorunluluk olsun..bu arada @SansursuzKadin bunuda merak ediyrm 🤣🤣🤣
Nietzsche deleted13 yaaa bunu bende isterdim❤ bu arada ben senin diğer yarını merak ediyorum affafagavvs
Nietzsche Mirinda evet o yazdığın kişiler bana da öyle geliyorlar😂 ama olivetti çok minnoş bi birey 😂
Rouge Mirinda yaa teşekkür ederim 🥰sende ,beyaz tenli siyah saclı yada kahvede olabilir tatlı biri gozumde canlandırıyosun😍@Nietzsche bende merak ediyorum tabi birde @ZRaporu var ama bir ara sanki gördüm sonra hemen gitti resmi gibi rüya da olabilir emin degilim 😂uzun boylu kumral cekici biri geliyor bana @deleted77 fizigi taş ama yüzünü görmedim🥲@KirmiziOjeli herkes gibi sarısın beyaz tenli falan oldugunu düşünüyorum ve kırmızı ojeli😂😍@Olivetti senin için hep farklı farklı kişiler canlanıyor gözümde merak ediyorum 😂@Akrep @Dolunayy @deleted13 bu kadar geldi aklıma şimdilik nerdeyse herkesi saydım zaten😂
Olivetti Mirinda evet tam olarak böyleyim benim yanımda Gülmeyen tek bir insan olmaz 😂😂😂 fazla deliyim 😂