Gravidbastamor ah canım ya keşke sana sarılıp acını paylaşabilsem . Ama şu cümlelerinden bile ne kadar güçlü bir kadın olduğun aşikâr . Kolay değil yapılan, yaşatılan. Fakat hayatını tekrar raya koyabilirsin. Birikimler için avukatla görüş payına düşeni al. Ama bana kalırsa çocuğu doğurma . Belki yeniden bir “adama” aşık olur hayatını başkasına adarsın . Mutlu, huzur dolu ve en önemlisi “sağlıklı bir ortamda yetişebilecek bir çocuğunuz” olur. . Dua et ki çocuk olmadan rengini belli etmiş sana eşin olucak şahıs . Çocuk doğsa o zaman daha büyük bir felaketle karşı karşıya kalırdın . Ve bence şanslısın ki ondan ve ailesinden kurtulucaksın. Resmen senin namusuna dil uzatmak demek DNA istemeleri. Bu çok çirkin bir şey. Kendi oğlunun karaktersizliğine laf etmiyor da senden DNA mı talep ediyor bir de . Bence gerçekten kurtulduğuna sevinmelisin. Eğer eşin karakterli vicdanlı biri olsa hamileyim dedikten sonra seni engellemezdi. Ne kadar merhametsiz ki bunu yapabiliyor. Açıkçası merhamet olmayan birini “insan” sıfatıyla da nitelendiremiyorum. Henüz şimdiden sana ve evladına vicdansızsa ilerde yine aynı şekil olabilir. Çünki ben hep şuna inanırım; İnsanlar maalesef değişmez. Değişen tek şey menfaattir. Menfaat olduğu sürece insanlar değişir. Yoksa bir insan 7sinde neyse 70inde de aynı değil midir? Daha fazla gururunu kırma . Bence aldır çocuğu onların genini taşımadan, mutlu bir hayat çizmek için bir adım atmaya başla. Sende bu güç var . Hissediyorum..Senin pencerene de Güneş doğucak 🙏🏻🌺