Schei valla canim benimki biraz uzun bi süre 😅 kızım 6 aylik olduktan sonra yediklerime dikkat ettim ben. Fazla kilom yoktu zaten. 56 ile hamile kalıp, 66 ile doguma gittim. Dogumdan hemen sonra 58 kiloya düşmüştüm. 2 kilo fazlam vardi o kadar. Gecen sene kasım ayindan sonra dikkat ettim. Ekmegi azalttim. Akşam yemegi porsiyonunu azalttim. Ama ocak ayinda babam vefat edince 1 ay içinde 4 kilo verdim. 54 kiloya düşmüştüm ,zayıf olmama ragmen göbek vardi cok az. Eşim rahatsiz degildi ama ben rahatsiz oluyordum. Yoksa benim kolum bacaklarim hep ince zaten. Mart ayında spora başladim. Bu chole ting videolarini yaptim. Ama düzensiz yapiyordum 😂 aklıma ne zaman gelirse ve cocuklardan ne zaman firsat bulursam. Nisan ayinda spora daha cok yogunlaştim. Mayıs ayinin sonuna dogru vücudum sıkılaşmisti. Daha sonra popo dikleştirme hareketini yaptim.yani haziran ayinda istedigim vucuda ulaştım. 😊 2 aydir spor yapmiyorum. Ama yediklerime dikkat ediyorum hala. Bu arada geçen 2 hafta önce tartildim. 53 kiloydum. Spor yaparken de biraz kilo vermisim heralde 😂 eşim cok zayifladin diyor. Hergün tatli alıp geliyor. Ye kilo al diye. 55-56 kilo olmami istiyor. Simdi hep sütlac tatlı felan yemeye başladim eşimin ısrarıyla 😂