Emzirme odası polemiği🤔🤔😒
hayatbuiste bir bilsem.. sanırım sırayla işediler ordaki tekli tuvalete
Deleted9 bana da bi kere bebek arabasıyla aynı böyle bir öküz topluluğu hurra diye asansöre dalarken tekerlekli sandalyeli bir abi vardı bana müsaade etmişti 🥲 hayır sen geç hayır sen falan derken en sonunda bizim öküzler homurdanmaya başladı bende konu daha uzamasın milletin işi gücü var dedim kıramadım abiden sırasını aldım 🙊🤣😅
Deleted9 benim başıma hastanede geldi kızımın sariligi vardı ölçüm yaptırmak için gitmiştik tahvilin çıkmasını beklerken emzirmek içi odaya gittim arada örtü vardı ama kadın kocasıyla girmiş adam hiç rahatını bozmadan oturmaya devam etti kadının emzirmeye bittikten sonra odadan çıktılar da çocuğu emzirebildim.
WhiteSwan sizin yerinizde olsam o öküzü uyarırdım. Ne münasebet ya emzirme odasında yer işgali yapıyor! Benim eşim ben hamileyken kadın doğumun önündeki koltuklara bile asla oturmazdı ayakta duran bir kadın varsa . Ben mesela çok şahit olurdum karnımız burnumuzda ayaktayız. adamlar oturmuşlar eşlerinin yanına camış gibi hem de 😡
Deleted9 Kız sen yine kadınları görmüşsün. Gecen hafta bizde avmye gittik bebegim 7 aylik acikti hala emiyo mama falan almiyor gittik alt degistirme yerini dışarıya koymuslar buyuk masa gibi kucuk kucuk yataklar var girerken isik kapaliydi ledler yaniyodu ışıkları ben actim ama iceri odada bi ayak gordum pandemiden dolayi tek oda kullanabiliyormus neyse kapiyi caldim dedim heralde cocugunu emziriyo oglum artik huysuzlasti bekle.bekle o ara görevli girdi dedim ki abla burda baska emzirme odasi var mi cocuk acıktı da dedim kadin asagi egildi bakti kimse yok diyo kapiyi acti ki tekli koltuga yan oturmuş bi erkek ayakta bi genc Kiz uygunsuz degil tabi de iste kiz dedi ki arkadasim rahatsızlandi sessiz diye buraya geldik (YERSEN) 🤣🤣Duymadik falan filan dedim nasil duymazsiniz cocuk agliyo ozur falan diledi neyse dedim gençlik 🤦♀️
Pcoslu1anne ama sen basmışsın resmen aaa çok ayıp niye rahatsız ettin bakim gençleri 🤪😂😅
Deleted9 geçen benzerini yaşadım, 2 kişinin emzirebileceği bi odaydı kocasıyla çocuklarıyla girmiş tam 20dk falan kocasının çıkmasını bekledim yabancılardı dilden de anlamıyorlar ya da anlamazdan geldiler bilmiyorum sinir oldum
KirmiziOjeli hadi onların kültür farkı belki normal karşılıyorlar ya da çok takılmıyorlar . Bizim yerlilere ne demeli ?
Deleted9 yok yavrum ya araplardı yani adamı beklediğimde gayet belliydi. Bizim yerliler zaten diyecek bişey bulamıyorum bari bebekli insanlara saygı olsa biraz
KirmiziOjeli şimdi araplar hakkında yorum yapmak istemiyorum sevgili kırmızı ojeli😂 çünkü linççiler gelip taa peygamber efendimize kadar bağlayabilirler olayı ..😉 ee bi de ırkçılık filan muhabbeti döner lastik gibi de uzar mevzu o yüzden ben diyeceklerini löps diye içime attım 😅
Deleted9 Valla benim oğlum aç aç onlarin sevismelerini bekleyemezdim🤣🤣🤣