Özbek var mı aranızda?
Özbek var mı?
Birgenckizingizlidefteri özbek ark var yanimda
hazanmevsimi24 canım bir arkadaşım var Özbek bi kızla sevgili ve evlenmek istiyor. Ama kız daha önde evlenmiş galiba karışık işler var. Zorla evlendiriyorlarmış falan öyle demiş bizim çocuğa bende doğru mu diye emin olmak istedim. Arkadaşından öğrenebilir misin rica etsem? 🙏🏼
Birgenckizingizlidefteri tamamen yalan bu özbekler kadar şerefsizi yok inan işleri gücleri yalan kızsa büyü müyü işleride yapiolar asla güvenmeyin asla
hazanmevsimi24 hadi yaaa öyle mi diyorsun annesi de istemiyor arkadaşımın zaten kız hamile kalmış birde şimdi bundan. Ben nasıl dicem ona şimdi bunu ya
Birgenckizingizlidefteri vallahi hamileligide yalan onlar erkekleri ellerinde tutmak için hamileyim yalanlari savuruyolar hayatlari yalan kac kişi ile yatip kalkıyolar bu ülkeye inan o işi yapmak için gelioşar
hazanmevsimi24 benim saf arkadaşımda annesini karşısına aldı bu kız için ya teşekkür ederim gerçekten
Irkçılık yapmam ama bir kültür içerisinde insanlar genel bazı özellikleri almış oluyor ve özbeklerde yalan çok oluyor özellikle kadınlarda bu çok. Annem özbek işçiler aldı işlerini hızlı ve iyi yapıyorlardı nispeten ama yalan işi çok sıkıntı güvenip gidemiyordu. Gidince telefonla zaman geçirmeler, kumaşlardan şahsi bir şeyler dikmeler vs. Bir kere de para alma mevzusu olmuş. Türkiye’ye gelen kişilerin tek amacı var para kazanmak zaten burada özgürlük olduğu için sapıtıyorlar hayat kadını olan vs de çok komunist rejimde ikinci planda kalan ülkelerde işçi kültürüyle büyüdükleri için pek bir dini ahlaki kavramları oturmuş değil bizden farklı bakış açıları var dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Fatimaaa agzina saglık
Birgenckizingizlidefteri asla ve kati suretle uzak dursun bu yazilari onlara göster tek bildikleri namussuzluk milletin kocasini ayartmak allah korusun o cocugu hemen ayrilsin özbek mi aman aman 10 adım geri cekilsin son ah vah der iş işten gecer kızı alsin bi dr götürsün gercekten hamile oldunu sanmiorum genelde türk erkeklerini ellerinde tutmak için söyledikleri ilk yalandir ortaya cıkacagini anladiklarinda ise ansizin wc ye düşük yaparlar inanmasin
Birgenckizingizlidefteri Azerbaycanlıyım, şimdi biri gelip bana bir Azerbaycanlı kız var şöyle böyle dese aman uzak dur Azerbaycanlılar kötüdür veya tamam kanka güven çok iyidirler diyemem. Milliyetine göre değerlendirmeyin insanları, karakter diye birşey var ona bakın.
Zorla evlendirilmek her ülkede var, Türkiye’de yok mu?
Fatimaaa ya bende milletine göre ırkına göre ayrımcılığa karşıyım kesinlikle ama kültürünü bilmediğimiz insanlar olunca sorup öğrenmek istedim buradan. Teşekkür ederim bilgilendirme için
hazanmevsimi24 inanır mısın dün gece kızın teyzesi ve eniştesi ile beraber gidip çocuğu aldırdığını öğrendim ve arkadaşıma hiçbir şey demeden gitmiş demek ki o da yalan. Hepsini okutucam gerçekten arkadaşımın üzülmesini istemiyorum.
LamiyaCetnky çok haklısın bu konuda ama şöyle bir şey var kültürünü bilmediğimiz bi insan olunca ne söylese inanmak zorunda kalıyoruz. Bu kızda bizde kızları erkenden zorla evlendirirler adet bu demiş ne kadar doğru bilemediğim için benim içime kuşku düştü. Arkadaşıma kalsa o inanmış annesini ikna etme derdinde. Annesi istemiyor. Bende annen istemiyorsa vardır bi bildiği dedim ama haklı da çıktı annesi yani.
LamiyaCetnky vallahi bacim azerbaycanlilara neden kötü demioruz özbeklerin hepsi ayni buraya zaten para kazanmak için gelioşar ama bunu namusuyla yapan ypk bunlarin hepsi ayni
Birgenckizingizlidefteri yavrum hikaye yalan söylüyo vunlarin numarasi bu emin ol hastane adi verin deyin oda yalan bunlar dümen aklı varsa ayrilsin ayni tuzaga cekildigimizden biliorum
hazanmevsimi24 anladım sağol canım söyledim arkadaşıma ayrıldı kızdan ama çok morali bozuk
Birgenckizingizlidefteri hiç de bozmasin moralini türk kızlarinin suyu mu cıkmiş
Birgenckizingizlidefteri kizin adi ne aceba diyana dilara dersen düşer bayilirim
hazanmevsimi24 bende diyorum ama aşık olmuş bir kere 🤷🏼♀️