Birgenckizingizlidefteri Azerbaycanlıyım, şimdi biri gelip bana bir Azerbaycanlı kız var şöyle böyle dese aman uzak dur Azerbaycanlılar kötüdür veya tamam kanka güven çok iyidirler diyemem. Milliyetine göre değerlendirmeyin insanları, karakter diye birşey var ona bakın.

Zorla evlendirilmek her ülkede var, Türkiye’de yok mu?

Fatimaaa ya bende milletine göre ırkına göre ayrımcılığa karşıyım kesinlikle ama kültürünü bilmediğimiz insanlar olunca sorup öğrenmek istedim buradan. Teşekkür ederim bilgilendirme için

hazanmevsimi24 inanır mısın dün gece kızın teyzesi ve eniştesi ile beraber gidip çocuğu aldırdığını öğrendim ve arkadaşıma hiçbir şey demeden gitmiş demek ki o da yalan. Hepsini okutucam gerçekten arkadaşımın üzülmesini istemiyorum.

LamiyaCetnky çok haklısın bu konuda ama şöyle bir şey var kültürünü bilmediğimiz bi insan olunca ne söylese inanmak zorunda kalıyoruz. Bu kızda bizde kızları erkenden zorla evlendirirler adet bu demiş ne kadar doğru bilemediğim için benim içime kuşku düştü. Arkadaşıma kalsa o inanmış annesini ikna etme derdinde. Annesi istemiyor. Bende annen istemiyorsa vardır bi bildiği dedim ama haklı da çıktı annesi yani.

LamiyaCetnky vallahi bacim azerbaycanlilara neden kötü demioruz özbeklerin hepsi ayni buraya zaten para kazanmak için gelioşar ama bunu namusuyla yapan ypk bunlarin hepsi ayni

Birgenckizingizlidefteri benim kocamda eski kiz arkadasi ozbekmis esime takilmis kalmis sonra evlenelim diye tutturmus kizin bababnneside buyu isleriyle ugrasiyormus . Kaynanam ailesi falan hep biliyor ve istememisler kizi kiz yapismis . Birde hamileyim diyor esime esimde inanamamis gel bakalim test yapalim demis kiz kacmis . Biz nisanliyken resim atmis sahte hesaptan cocuk resmi atmis bu cocuk senin diye basim dan asagi kaynar su indi kaynanami aradim ettim bu ne esim diyoe vallahi yalan ama birlikte olmus neyse esim diyor zor kurtuldum elinden herkesi boyle kandırıyorlar yazik gercekten .

Lazkizi55 aynnn öyle bizde geldik onlarin oyununa be şanet insanlar ya allaha havale ettim pislikler oyunlari ve numaralari hep aynı op larin