Dilaylaa Fantazi cok abartili olmasada var bi kac tane ama giyemiyorum utangaclik oluyo diyceksn admla o isi yaprkn utanmiyosn ona mi utaniyosn ama oyle bi his geliyo bna tam giyim doyrm o hisle vazgeciyrm.Esimde diyo bari cope at bi ise yaramiyolr gitmiyosn.Giysem ister eminin.O zarlar nasl kagida falanmı yazdinz pozisyonlri
Pozisyon(sex)
Antisosyall Google girin. Kamasutra zarları yazın çıkar bakın mutlaka . Utangaçlık için birşey diyemem az önce başka postada yazdim. Mesela ben iki kadeh şaraptan sonra herşeyi yapabilirim . Biraz rahatlamaniz lazım . Alkol almasaniz bile bı kez cesaret etseniz emin olun devamı gelecek . Yani altı üstü bir kıyafet oda sizin eşiniz . O tür kıyafetleri artık dışarıda bile giyiyorlar . Kendinizi bunları düşünerek cesaret verin .
Sonra devamı geliyor emin olun .
Antisosyall Ama senin düşüncen çok yalnış bence.Neden gülünesi olsun. Sen kendini beğen ilk önce, kendin için giyin kii enerjin karşıya yansısın. 😻 Adamı şaşırt artık da, bi giyin coşsun 😂
Antisosyall yok duvara yüzümü dönüyorum esimde belimden tutuyor
Antisosyall ona kalsa haftada 2 ama ben devralinca hergun oluyor. Biraz siz yönetin bence