Panda Tabiki bebişim şimdilik enerji topluyoruzzz 😂😂

Panda bax belə olsam ilk işim sənə yazmag olacag🤣🤣🤣100% oxuyacam da hə?🤣🤣🤣

Selale01 indi ki ağlım olsaydı boşu boşuna o steressi yaşamazdım anın dadın çıxardardım😁

Panda həə? Onda həyəcana gərəy yoxdu da? Ona diyəndəki sənən gorxuram dir niyə adam yeyənəm??🤣🤣

Panda birdən udduu? Onda neyniyəcəm😂😂bidə mən eləyəm ki bir yerim incisə gişgrb agliyacam🤣😂🤣🤣😂

Selale01 aa dəli olmamısan bıyabır eləmə bizi sən periderinin tələbəsisən nəbadə elə şey edəsən😂

Panda 🤣🤣😃diyəcəm agzimi baglasin yoxsa butun hərkəs eşidəcəy səsimi😂😂

Selale01 sakın ha paşa paşa işivizi görürsüz oturursuz sakit😁sizlərdə yengə varda yəqin?

Panda mən sakit oturacam o sozsuz, ama bilmirəm bu gara oglan sakit oturacag ya yox🤣🤣həee yengə başdadi😂😂😂

Selale01 dkjfhl o yengədə pazdıda bilsəydim mən olardım yengəniz sizə o 15 dəqiqəni gün işığ verməzdim😁

Panda sizdə olub yengə? Aaaaa Allahin yazigi gəlibe bizə🤣🤣🤣

Selale01 Kanejna demirəm ki bəs bu yengələr pazdı😁İnşAllah mən oğlumda qoydurmayacam yengə oğlum bilsin bəsdi mənim üçün🤗

Panda həe demə demə😂😂😂ay yaxşı eliyəsən vAllah. Gorum bu gara balani yola gətirsəm isdəmiyəcəm yengə 😂😂🤣