Paramore gerçekten çok merakla bütün postları bütün yorumları okuyorum 😅 ama mesela böyle enerji alıyor musunuz mesela şuan ben böyle yazıyorum benimle ilgili enerji mi alıyorsunuz yoksa yoğunlaşıyor musunuz? Çünkü mesela adımızı falan hiçbir şeyi söylemiyoruz mesela yine de bulabiliyor musunuz yani anlatabildim mi bilmiyorum 🙄
Astral seyahat
Mamaqueen elbette yapabiliriim ama kişinin tam olarak olmasada nerede yaşadığını bilmem gerekiyor benim bilmediğim tanımadığım birine gidemem nur gibi değilim ben . Bunu normal olarak isteseniz okadar hoşuma giderki ama illa bana inanmak , kendimi inandırmak için yapmalıyım galiba . :) Bugün nur yine yapalım dedi ama dün gece kötü bir gece olarak geçti. Kasilmalarim oldu mesafe çok uzak maalesef. Ama akşam saatlerinde müsait olduğumda özellikle inanmayan biri olursa yaparım
[silindi]
Yaa öyle mi🤔
Bana yorum yapılmadan inanamicam 😂
Mathilda1818 Senin enerjim beni çekebilir evet ,☺️ ama konuşurken bianda olduğu için Ekim’de değilim
YigitAlpsMom
Gel kuzum sende basım üstüne 🖐🏻☺️
Paramore
Bana gelmedin ama😔
Beni de bil benide 🙈😂
3children1mom öyle öyle kız korkutma kendini bak bende rahatsız oldum😂😂 dışarı mı çıksam ne yapsam😂😂
Dilaylaa inanmadığım dan degil ama benim evime gelmeni çok isterim biraz önce konuşmuştuk çok yapmak istiyorum bana cesaret verirsin 😊
Miros01
Herifi çağır bence😂
Takip edemiyorum yorumları. Bu yandan çocuk bı yandan ev işi 😂 herşeye yetişemiyorum. Sizinnhic işiniz yok mu 😂😂😂
Mathilda1818 Okadar canım sıkıldı ki özellikle inanmayan biri olacak. Hala yalancılık ile etkiletleniyorum . Inanmayan biri olacak ki bidaha kimseye bilip bilmeden yalancı damgası vurmayacak.
Paramore her işimi yaptım vallaha oyle burayı takip ediyorum suan
Paramore
Benimki çoktan bitti yemek kaldı sadece 🙄