Paramore gerçekten çok merakla bütün postları bütün yorumları okuyorum 😅 ama mesela böyle enerji alıyor musunuz mesela şuan ben böyle yazıyorum benimle ilgili enerji mi alıyorsunuz yoksa yoğunlaşıyor musunuz? Çünkü mesela adımızı falan hiçbir şeyi söylemiyoruz mesela yine de bulabiliyor musunuz yani anlatabildim mi bilmiyorum 🙄

Mamaqueen elbette yapabiliriim ama kişinin tam olarak olmasada nerede yaşadığını bilmem gerekiyor benim bilmediğim tanımadığım birine gidemem nur gibi değilim ben . Bunu normal olarak isteseniz okadar hoşuma giderki ama illa bana inanmak , kendimi inandırmak için yapmalıyım galiba . :) Bugün nur yine yapalım dedi ama dün gece kötü bir gece olarak geçti. Kasilmalarim oldu mesafe çok uzak maalesef. Ama akşam saatlerinde müsait olduğumda özellikle inanmayan biri olursa yaparım

Dilaylaa bn inanıyorum ve bilgine konuşmana çok hayran kaldım istersen bna gelebilirsin ben çok isterim ama inanıp inanmamak alakali değil bnm istegim

Dilaylaa ben inanıyorum size ama bana gelebilirsiniz her daim beklerim 😊 korkanlar icin ve inanmayanlar için gönüllü olabilirim 😊

My2503 Evet adını şehrini hiç biseyin bilmeden bulabiliyorum ama kendim değil . Kendi kendine oluyor . Ben istemiyorum

3children1mom öyle öyle kız korkutma kendini bak bende rahatsız oldum😂😂 dışarı mı çıksam ne yapsam😂😂

Dilaylaa inanmadığım dan degil ama benim evime gelmeni çok isterim biraz önce konuşmuştuk çok yapmak istiyorum bana cesaret verirsin 😊

Paramore Nur bana gelmeyi boşver de bişey attım sana bakmadın ama burda oturdum cevap yazmanı bekliyorum 😂😂😂

Mathilda1818 Okadar canım sıkıldı ki özellikle inanmayan biri olacak. Hala yalancılık ile etkiletleniyorum . Inanmayan biri olacak ki bidaha kimseye bilip bilmeden yalancı damgası vurmayacak.