Dilaylaa bn inanıyorum ve bilgine konuşmana çok hayran kaldım istersen bna gelebilirsin ben çok isterim ama inanıp inanmamak alakali değil bnm istegim

Dilaylaa ben inanıyorum size ama bana gelebilirsiniz her daim beklerim 😊 korkanlar icin ve inanmayanlar için gönüllü olabilirim 😊

My2503 Evet adını şehrini hiç biseyin bilmeden bulabiliyorum ama kendim değil . Kendi kendine oluyor . Ben istemiyorum

3children1mom öyle öyle kız korkutma kendini bak bende rahatsız oldum😂😂 dışarı mı çıksam ne yapsam😂😂

Dilaylaa inanmadığım dan degil ama benim evime gelmeni çok isterim biraz önce konuşmuştuk çok yapmak istiyorum bana cesaret verirsin 😊

Paramore Nur bana gelmeyi boşver de bişey attım sana bakmadın ama burda oturdum cevap yazmanı bekliyorum 😂😂😂

Mathilda1818 Okadar canım sıkıldı ki özellikle inanmayan biri olacak. Hala yalancılık ile etkiletleniyorum . Inanmayan biri olacak ki bidaha kimseye bilip bilmeden yalancı damgası vurmayacak.

• [silindi]

[silindi] yaa ben okurken nasıl şaşırdım. Bizim öyle kayıp işi bikaç kez oldu ama sormaya çekiniyorum sanırım dün iyi geçmemiş olayları da tam bilmiyorum gerçi ama okuduklarımdan öyle anladım